Σχεδόν καλοκαιρινές οι θερμοκρασίες σήμερα-Αυξημένη σκόνη

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Σήµερα θα παρατηρούνται αρχικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη η οποία σταδιακά αναµένεται να κινηθεί ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 και παροδικά στα

προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά παροδικά στα δυτικά παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα ανατολικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα