Σαββίδης σε Καρούσο: Δεν έλαβα καμία απάντηση για τα ερωτήματα

Ερωτήματα σχετικά με το οδικό δίκτυο της Πάφου έθεσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Σαββίδης αναφέρει ότι δεν έλαβε καμία απάντηση σε ότι αφορά τα ερωτήματα του.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Άκουσα χθες το πρωί με μεγάλη προσοχή τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κο. Γιάννη Καρούσο, στην εκπομπή του Σίγμα, Πρωτοσέλιδο, να προσπαθεί να

απαντήσει στα διάφορα ερωτήματα που έθεσα και αφορούν το οδικό δίκτυο της Επαρχίας Πάφου και δυστυχώς καμία απάντηση δεν έδωσε.

Συγκεκριμένα, ρωτήσαμε για τον δρόμο πριν από την Γιόλου, πότε θα επιδιορθωθεί αφού έχουν περάσει ήδη 2 χρόνια από την κατάρρευση του και κανένα χρονοδιάγραμμα δεν πήραμε.

Ζητήσαμε ενημέρωση για τον δρόμο κοντά στην Δρούσεια που και αυτός κατέρρευσε εδώ και 2,5 χρόνια και πάλι δεν μας δόθηκε χρονοδιάγραμμα.
Επίσης έθεσα το θέμα επιδιόρθωσης του δρόμου λίγο έξω από την Νατά που κατέρρευσε πριν από 4,5 χρόνια παρακαλώ και πάλι δεν μας δόθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Έθεσα επίσης τους προβληματισμούς μου για το θέμα ολοκλήρωσης των εργασιών που έχουν σταματήσει για επιδιόρθωση του δρόμου που οδηγεί πρός την Πέτρα του Ρωμιού ούτε και γι’ αυτό το θέμα δεν λάβαμε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Σε ερώτηση μου πότε επιτέλους θα αρχίσει ο υποτιθέμενος αυτοκινητόδρομος Πάφου – Πόλις Χρυσοχούς (μιας λωρίδας από την Αγία Μαρινούδα μέχρι το Στρουμπί) για ακόμα μια φορά δεν πήραμε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Σε σχέση με τον αυτοκινητόδρομο του αεροδρομίου Πάφου μέχρι και την τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου αλλά και του παραλιακού δρόμου Κάτω Πάφου – Κόλπου των Κοραλλίων επίσης δεν παρουσιάστηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Προκαλώ δημόσια τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κο. Γιάννη Καρούσο, να μας δώσει γραπτώς τα χρονοδιαγράμματα που αφορούν όλα τα πάραπανω και να σταματήσει να μεταφέρει τι ευθύνες σε άλλους ρίχνοντας το μπαλάκι είτε σε άλλα Υπουργεία είτε σε διαδικαστικά θέματα.

Όσοι ζούν αλλά και όσοι έχουν επισκεφθεί πρόσφατα την Επαρχία της Πάφου έχουν αντιληφθεί πόσο υστερεί το οδικό δίκτυο της Επαρχίας μας. Να υπενθυμίσω ότι στην Κίνα έφτιαξαν νοσοκομείο σε 3 ημέρες και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της χώρας μας δεν μπορεί να επιδιορθώσει ένα δρόμο 80 μέτρων, έξω από την Γιόλου, εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: 

Άνοιξε πυρ κατά Καρούσου ο Σαββίδης - Απάντηση με σπόντες από τον Υπουργό

Πυρίλλης σε Σαββίδη: «'Απ' ον αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββίδης, Καρούσο,savvidis, karouso