Σαββίδης για ΥΚΕ Πάφου:Αλλοδαποί κατέβασαν τα παντελόνια τους στις εργαζόμενες

Ένταση επικράτησε χθες (14/12) στο Γραφείο Ευημερίας στην Πάφο, καθώς αλλοδαποί επιτέθηκαν σε φρουρό ασφαλείας.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης φιλοξενήθηκε στο Πρωτοσέλιδο και μίλησε για το περιστατικό και ανέφερε ότι πλέον στην Πάφο βλέπεις μπουλούκια μεταναστών έξω από σχολεία και υπεραγορές για να έχουν ίντερνετ.

Διαβάστε ακόμη: Χειροπέδες σε τρεις για τα επεισόδια στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου

Ο κ. Σαββίδης

καταδίκασε το χθεσινό περιστατικό στο Γραφείο Ευημερίας, ενώ αποκάλυψε ότι πριν 10 μέρες αλλοδαποί κατέβασαν τα παντελόνια τους μπροστά στις εργαζόμενες κοπέλες.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Φώναζαν σε μαθήτριες ότι θέλουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους

Διερωτήθηκε γιατί δεν μπαίνει ένα δίκτυο παρακολούθησης ή μια πόρτα ασφαλείας ή προστατευτικά στα παράθυρα. «Αφού δεν λύνουμε το μεταναστευτικό, ας πάρουμε τα μέτρα που ισχύουν στην Αγγλία και στη Γερμανία». Συμπλήρωσε ότι πρέπει να προστατευτούν οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε επίσης: Ένταση στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου- Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε φρουρό ασφαλείας

Επιπλέον ο Βουλευτής της Πάφου μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΑΕΠ της Πόλης Χρυσοχούς, τονίζοντας ότι πιστεύει ότι ο Υπουργός Υγείας θα τηρήσει τις εξαγγελίες του. «Μας είπε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα για υλοποίηση των χθεσινών εξαγγελιών».

Στη συνέχεια διερωτήθηκε αν ο ΟΚΥπΥ δεν γνώριζε τα διαχρονικά προβλήματα της Πόλης Χρυσοχούς. «Εχθές θα έπρεπε να μας έφερναν άμεσες λύσεις».

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση:

Διαβάστε ακόμη: Βούληση Υπ. Υγείας για λύση προβλημάτων στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς
 

Keywords
Τυχαία Θέματα