Σάβιτς για Ομόνοια: "Είναι μια αρκετά συμπαγής ομάδα"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Βουγιαντίν Σάβιτς, μίλησε για την κλήρωση κόντρα στην Ομόνοια στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου έχει καλύτερες πιθανότητες να περάσει και την κάλεσε να μην υποτιμήσει το παιχνίδι.  

Αναλυτικά:

Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα στον οποίο ο Αστέρας έχει καλύτερες πιθανότητες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ο τρόπος προσαρμογής

στη ζέστη Η Ομόνοια έχει πολλούς ξένους, είναι μια αρκετά συμπαγής ομάδα, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την προετοιμασία των παικτών και των προπονητών μας για το παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουν εξαιρετικούς αναλυτές στο κλαμπ και ξέρουν πώς να προετοιμαστούν για το παιχνίδι. Ένα πράγμα να προσέξουν, δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ο Αστέρας μπορεί να προχωρήσει περισσότερο.

Έχω ήδη ζητήσει από τον Ερυθρό Αστέρα να μου κανονίσουν ένα εισιτήριο για τον αγώνα στη Λευκωσία. Εάν υπάρχει πιθανότητα να παρευρεθώ στο παιχνίδι, σίγουρα θα το παρακολουθήσω".
 

Keywords
Τυχαία Θέματα