Σας παρουσιάζουμε 4 παιγνίδια για το App Watch

Tα πρώτα παιγνίδια ειδικά για το Apple Watch κυκλοφόρησαν στο App Store.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το App Store είναι ένας τεράστιος χώρος όπου υπάρχουν χιλιάδες νέοι τίτλοι στα ψηφιακά ράφια. Είναι μια πρωτοφανής κατάσταση που συχνά οδηγεί σε μεγάλα παιχνίδια να αγνοούνται, θαμμένα κάτω από στοίβες άψυχους «δρομείς», και

κακές απομιμήσεις του «Candy Crush» και άλλα κακόγουστα προγράμματα.

Με όλα αυτά υπ’ όψη, σήμερα σας παρουσιάζουμε 4 παιγνίδια.

FALLOUT SHELTER (Δωρεάν)

Είναι ένα παιγνίδι το οποίο προσφέρεται δωρεάν. Σίγουρα σε μια τόσο μικρή οθόνη δεν θα σας εντυπωσιάσει τόσο όσο σε μια μεγάλη οθόνη. Το Fallout Shelter είναι βασικά ό, τι θα συνέβαινε αν παίρνατε το Tiny Tower (παιγνίδι) και το βυθίζατε σε έναν κάδο πυρηνικών αποβλήτων.

Το Fallout 4 κυκλοφορεί στις 10 το Νιόβρη οπόταν για την ώρα βολευτείτε με αυτό.

Αν θέλετε περισσότερα υπάρχει και το σχετικό Link https://itunes.apple.com/us/app/fallout-shelter/id991153141?mt=8

TRANSISTOR (€11.20)

Ακόμη ένα παιγνίδι κονσόλας βρήκε στέγη στον κόσμο του κινητού, το TRANSISTOR είναι η δεύτερη προσπάθεια μεταφοράς στην μικρή οθόνη της Supergiant. Ακολουθώντας τα βήματα του Bastion, το Transistor είναι μια υπενθύμιση ότι τα παιγνίδια δεν χρειάζονται απαραίτητα υπερρεαλιστικά γραφικά για να κόψουν την ανάσα: συνδυάζει εκπληκτικά, ζωγραφισμένα στο χέρι ασπρόμαυρα γραφικά με μια συναρπαστική ιστορία και μοναδικό ήχο για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Στην ιστοσελίδα πιο κάτω μπορείτε να το αγοράσετε ή να μάθετε περισσότερα.

https://itunes.apple.com/us/app/transistor/id948857526?mt=8

GREEN NINJA: YEAR OF THE FROG (ΔΩΡΕΑΝ)

Ποτέ μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, αυτό είναι γνωστό. Όμως ισχύει το ίδιο και για ένα παιγνίδι να κρίνεται από το όνομά του; Δεν γνωρίζαμε όταν είδαμε το Green Ninja: Year of the Frog (Πράσινος Νίντζα – Το έτος του βατράχου) της Nitrome στο App Store, ξέραμε ότι πρέπει πιθανώς να περιμένουμε κάτι σαφώς γελοίο.

Μια θεότρελη ιστορία ενός αμφίβιου που έχει βαλθεί να εκδικηθεί, το Green Ninja ξεχωρίζει λόγω των πολεμικών παιγνιδιών του, τον όμορφο σχεδιασμό του χαρακτήρα, και το γεγονός ότι ο ήρωάς του είναι ένας δυναμικός βάτραχος. Αν αυτό δεν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, τότε δεν ξέρουμε κι εμείς τι θα μπορούσε.

Σας δίνουμε και το σχετικό Link της εταιρείας για περισσότερα.

https://itunes.apple.com/us/app/green-ninja-year-of-the-frog/id994210330?mt=8

TRY HARDER (ΔΩΡΕΑΝ)

Έχετε δίκαιο, αυτό είναι ένα ατέλειωτο τρέξιμο. Μάλιστα, είχαμε αποκαλέσει τους ατέλειωτους δρομείς «άψυχους» πριν λίγο. Σωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει λάθος.

Έχει δημιουργηθεί από τους Adult Swim και το Try Harder σας ζητά να αντιμετωπίσετε τον θάνατο κοιτάζοντας τα άψυχα σώματα των συντρόφων σας που έπεσαν μαχόμενοι κι αυτό να γίνει για σας εφαλτήριο για επιτυχία.

Αν αυτό σας λέει κάτι, και σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε και να αρχίσετε να παίζετε. Εξάλλου είναι δωρεάν. Ο σύνδεσμος είναι πιο κάτω.

https://itunes.apple.com/us/app/try-harder/id963759536?mt=8

Keywords
Τυχαία Θέματα