ΣΑΠΑ: Παραπομπή των υπόπτων στο Κακουργιοδικείο

Την καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, και παραπομπή των υπόπτων ενώπιον του κακουργιοδικείου θα ζητήσει η αστυνομία, μετά από οδηγίες της νομικής υπηρεσίας, αναφορικά με τους συλληφθέντες για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, το διάταγμα κράτησης των οποίων εκπνέει την ερχόμενη Κυριακή.

Σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη νομική υπηρεσία, εξετάσθηκε λεπτομερώς το περιεχόμενο της συμπληρωματικής κατάθεσης του Έλληνα επιχειρηματία Χρίστου Δρακόπουλου.

Πρόκειται για τον τέως Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, το Γενικό Διευθυντή

του ΣΑΠΑ Ευτύχιο Μαληκκίδη, ο οποίος τελεί σε διαθεσιμότητα, και τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους Γιώργο Μιχαηλίδη και Ευστάθιο Ευσταθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigma, ο Χρίστος Δρακόπουλος δεν άφησε ικανοποιημένες τις αρχές ιδιαίτερα για το περιστατικό που αφορά στη φερόμενη συνάντηση του ιδίου με τον Σάββα Βέργα και τους δύο δημοτικούς συμβούλους σε ξενοδοχείο της Πάφου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να στοιχειοθετηθεί υπόθεση στο δικαστήριο για υπόπτους που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.

Ο Ευτύχιος Μαληκκίδης μέχρι στιγμής εξακολουθεί να κρατά το στόμα του κλειστό και να μη συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές, ενώ η μαρτυρία του χαρακτηρίζεται κλειδί στην υπόθεση.

Στο μεταξύ η ΜΟΚΑΣ, φέρετε να προχώρησε στο πάγωμα 200 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά που βρίσκονται σε λογαριασμούς του Μαληκκίδη, και τριών ακινήτων αξίας 800 χιλιάδων ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα