Σαν κομάντος! (video)

Ο Απόλλωνας έκανε και απόψε μια εμφαντική εμφάνιση .

Πέτυχε έξι τέρματα και χωρίς καμία υπερβολή θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή ''θύμισαν'' για ακόμη μια φορά ''κομάντος'' και ''έσπειραν'' ξανά τον τρόμο. Ασταμάτητος ρυθμός απο τους ποδοσφαιριστές των ''κυανολεύκων'' και επιζητούσαν με μανιά σε κάθε φάση το γκολ. Η αποτελεσματικότητα που έχουν είναι φοβερή και δεν ειναι τυχαίο το γεγονός ότι

μέχρι στιγμής έφτσαν τα 43 γκολ στο πρωτάθλημα. Η ποιότητα είναι εκει και την βλέπουν όλοι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην Λεμεσιανή ομάδα δεν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση. Ποιόν να φέρουν και ποιός να φύγει απο την ομαδα; . Ο προγραμματισμός πέτυχε σχεδόν 100% και με το υφιστάμενο ρόστερ στο οποίο έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη θα δώσουν την μάχη μέχρι το τέλος για να υλοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο , που δεν είναι τίποτα άλλο απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν είναι συνηθσιμένο φαινόμενο σε μια μετεγγραφική περίοδο να μην γίνεται μετεγγραφή. Όμως στον Απόλλωνα το κατάφεραν, εκτός και αν βρεθεί κάτι πολύ σπουδαίο που θα αξίζει ο κόπος να γίνει η υπέρβαση. Όμως κάτι τέτοιο φαντάζει απομακρυσμένο , αφού θα είναι ρίσκο να αποχωρήσει κάποιος απο το υφιστάμενο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα