Σαμαράς: Ο λαός θα κάνει όσα δεν έκανε η Βουλή

Ξεκάθαρα απογοητευμένος για το αποτέλεσμα της τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας στη Βουλή, το οποίο στέλνει την Ελλάδα σε πρόωρες εκλογές παρουσιάστηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας παράλληλα

ότι αύριο κιόλας θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός ότι η χώρα έφτασε τόσο κοντά στην έξοδο από τα μνημόνια, όπως είπε, και πλέον οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και ενδεχόμενη επιστροφή σε μια νέα περίοδο κρίσης.

Ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος, ότι αυτό που δεν έκανε η Βουλή, θα το κάνει ο λαός, ώστε η χώρα να παραμείνει σε σταθερή πορεία μεταρρυθμίσεων και να βγει από τα μνημόνια οριστικά.

"Αύριο θα επισκεφθώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε η προκήρυξη των εκλογών να γίνει το συντομότερο δυνατό, στις 25 Ιανουαρίου. Είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ασφαλή πορεία της χώρας. Φθάσαμε πολύ κοντά στην ασφαλή έξοδο από την κρίση. Ούτε οι θυσίες ούτε η ανάκαμψη, που έχει αρχίσει, θα ματαιωθούν. Κανείς δεν θα θέσει σε αμφισβήτηση τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Στις τέσσερις εβδομάδες θα μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια για το πόσο κοντά είμαστε στην έξοδο από την κρίση. Αλήθεια και ευθύνη, όχι συκοφαντίες, ψέμματα, λαϊκισμός και πυροτεχνήματα, όχι εκλογικοί εκβιασμοί", κατέληξε.

Δείτε ακόμη: Πρώτο θέμα στα ξένα tabloid οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα (Φωτορεπορτάζ)

Keywords
Τυχαία Θέματα