Σαμαράς: "Γι' αυτό απέτυχε ο Ρανιέρι στην Ελλάδα"

Ο 31χρονος Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, μίλησε στην αμερικάνικη έκδοση της AS για την εμπειρία του με τη Rayo OKC στο NASL, εξήγησε γιατί ο Κλάουντιο Ρανιέρι απέτυχε με την Εθνική Ελλάδας, αλλά πέτυχε με τη Λέστερ.

"Είναι δύσκολο. Πριν ο Ρανιέρι έρθει στην Εθνική Ελλάδας ήταν πολύ καλός προπονητής. Προπόνησε μερικές από

τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αλλά, μερικές φορές, εάν δεν είσαι συνηθισμένος να δουλεύεις με μια ομάδα, ας πούμε, για 10 ημέρες και να παίζεις ένα ή δύο ματς και μετά να μη βλέπεις τους παίκτες σου για μερικούς μήνες είναι δύσκολο να μεταδώσεις στην ομάδα σου την τακτική φιλοσοφία. Δεν έκανε καλή δουλειά στην Εθνική Ελλάδας, αλλά τώρα βλέπουμε ότι κάνει το αντίθετο γιατί δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες.

Αυτό που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια, παίζοντας ποδόσφαιρο, είναι ότι ότι δεν ταιριάζουν όλοι προπονητές στις εθνικές ομάδες, ούτε ταιριάζουν όλοι οι προπονητές σε συλλόγους. Δεν θέλω να πω ότι ήταν μια κακή απόφαση να τον χρίσουν ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, αλλά δεν λειτούργησε ούτε για εμάς ούτε γι' αυτόν. Ελπίζω να κατακτήσει την Premier League. Θα ήταν κάτι τεράστιο για τον ίδιο.

Για εμένα η παρουσία μου στην Εθνική, ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε. Όταν είσαι μικρός, πάντα ονειρεύεσαι να παίξεις στην Εθνική, να σκοράρεις και να έχεις επιτυχία. Ήμουν στην Εθνική για οκτώ χρόνια, έπαιξα σε δύο Μουντιάλ κι ένα Euro. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα", υποστήριξε ο 31χρονος επιθετικός

Keywords
Τυχαία Θέματα