Σαλαμίνα: Γηπεδο Ακαδημιων Κυριακος Σοφοκλεους

Τη θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας η είδηση του θάνατου του πρώην πρόεδρου της ομάδας Κυριάκου Σοφοκλέους. Ο Κυριάκος Σοφοκλέους υπηρέτησε το σωματείο που αγάπησε με ανιδιοτέλεια κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Παρέμεινε δε μέχρι και το τέλος πιστός υποστηρικτής ακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα σε κάθε της αγώνα. Ήταν 64 χρόνων, πολιτικός μηχανικός και πετυχημένος επιχειρηματίας. Καταγόταν από την ενορία Νεάπολη Αμμοχώστου και μετά το 1974, ζούσε στη Λάρνακα. Το τελευταίο διάστημα έδινε τη μάχη με τον

καρκίνο, με αξιοπρέπεια και με δυναμισμό. Δυστυχώς έχασε τη μάχη φεύγοντας με τη θλίψη στην καρδιά. Τη θλίψη και απογοήτευση του ξενιτεμού που για 41 τώρα χρόνια ο κάθε πρόσφυγας κουβαλά στη ψυχή του. "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κυριάκου".

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 12.30μμ από τον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου στο Τσιακκιλερό. 'Ηδη το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας πήρε κάποιες αποφάσεις.

* Θα παραστεί σύσσωμο του συμβούλιο απ' όλα τα τμήματα στην κηδεία.

* Οι σημαίες θα κυμματίζουν μεσίστιες για 40 ημέρες.

* Μονόλεπτος σιγή στο παιγνίδι με την Αγία Νάπα.

* Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιονια.

* Το βοηθητικο γήπεδο που βρίσκεται διπλα από το "Αμμοχωτσος" θα μετονομαστεί σε Γηπεδο Ακαδημιων Κυριακος Σοφοκλεους.

Keywords
Τυχαία Θέματα