Σάλαϊ: "Από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου η Κύπρος και ο Απόλλωνας"

O Ούγγρος αμυντικός του Απόλλωνα, Αττίλα Σάλαϊ, αγωνίστηκε βασικός στα παιχνίδια της εθνικής του, κόντρα στην Τουρκία και την Ρωσία στα οποία είχε πολύ καλή απόδοση. 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στους αγώνες του Nations League όσο και στην ομάδα του, τον Απόλλωνα, τονίζοντας πως ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής του να υπογράψει στην Κύπρο

Αναλυτικά

οι δηλώσεις:

«Είναι ένα πλεονέκτημα για μένα να παίζω με τρεις αμυντικούς, γιατί το ίδιο γίνεται και στην ομάδα μου, τον Απόλλωνα. Δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε αυτό στην απόφαση του προπονητή της Εθνικής ομάδας, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν τιμή μου που κατάφερα να παίξω στην Εθνική με τους Péter Gulácsi και Willi Orbán. Μιλούσαμε Γερμανικά με τον Orban, αφού πέρασα έξι χρόνια στην Ραπίντ Βιέννης, οπότε δεν έχω δυσκολία με την γλώσσα.

Έκανα ένα λάθος με Ρωσία, γλίστρησα και δεν μπορούσα να φτάσω τον επιθετικό, αλλά ευτυχώς γλυτώσαμε. Εκείνη την στιγμή δεν σκόραραν, αλλά το έκαναν μετά. Μετά από αυτό παλέψαμε σκληρά, επιστρέψαμε στο ματς και παραλίγο να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο ματς με την Εθνική. Ελπίζω να είμαι στην Σόφια για το κρίσιμο ματς απέναντι στην Βουλγαρία.

Μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου ήταν να υπογράψω στην Κύπρο και τον Απόλλωνα. Στο UEFA Ranking το Κυπριακό πρωτάθλημα είναι στην 16η θέση. Οι ποδοσφαιριστές εκεί είναι πιο τεχνίτες από ότι στην Ουγγαρία. Οι ξένοι παίκτες δίνουν ποιότητα. Ο συμπαίκτης μου Σάσα Μάρκοβιτς μεγάλωσε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και έπαιξε Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γάλλος αμυντικός μας, Βαλεντίν Ρομπέρζ, προηγουμένως έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ρόλαντ Σάλαϊ, επίσης, έπαιξε στο Κυπριακό πρωτάθλημα και από τον ΑΠΟΕΛ πήγε στην Μπουντεσλίγκα. Με τον καιρό, θα ήμουν χαρούμενος να περπατήσω σε αυτό το μονοπάτι, αλλά δεν βιάζομαι. Ξέρω ότι ακόμη υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην εκρηκτικότητα και στο άλμα μου. Ελπίζω να είμαι στο σωστό δρόμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα