Σαμπράνο: «Να… σκοτώσω για τον ΠΑΟΚ»!

ο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

Διαβάστε και δείτε όλα όσα είπε ο Περουβιανός αμυντικός:

Για το αν φοβήθηκε μη τυχόν δεν γίνει η μεταγραφή, απάντησε: «Ο φόβος ήταν μόνο ο χρόνος. Ήξερα πως όταν ήρθα ήταν ήδη 31 του μηνός και απέμεναν μόνο λίγες ώρες, γι΄αυτό και περιπλέχτηκαν τα πράγματα καθώς πίεζε ο χρόνος. Η συμφωνία με την Ρούμπιν δεν έρχονταν ενώ την ίδια στιγμή χρειαζόταν

να αποσταλούν κάποια έγγραφα, και αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο ήταν ο φόβος μου να μην προλάβουμε.

Δόξα τω Θεώ τα όποια προβλήματα λύθηκαν ενώ με καθησύχαζαν από τον ΠΑΟΚ που είχαν αισιοδοξία ότι θα προλάβουν να γίνουν όλα στην ώρα τους».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σημείωσε:«Πριν έρθω στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα το οποίο έμαθα ήταν για την ατμόσφαιρα και την κερκίδα. Είδα και βίντεο και πωρώθηκα γιατί στην Νότια Αμερική συμβαίνει το ίδιο με τους οπαδούς να είναι λίγο... τρελοί όπως όλοι οι Νοτιοαμερικάνοι. Έτσι είναι η ράτσα μας, ζούμε με το ποδόσφαιρο. Με αυτό ήρθα αντιμέτωπος και στην Ρωσία που παρά το κρύο ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο. Και στην Γερμανία το ποδόσφαιρο το ζεις έντονα. Πιστεύω πως αυτός ο φανατισμός εδώ στην Ελλάδα, ειδικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, μου αρέσει πολύ και μοιάζει με το δικό μου πνεύμα».

Για το πόσο... τρελός είναι ο ίδιος;

«Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Είμαι ένα ήρεμο παιδί εκτός γηπέδου, μέσα στο γήπεδο για την ομάδα μου και την φανέλα μου μπορεί και να... σκοτώσω. Συγκεντρώνομαι έντονα, παίζω πολύ έντονα γιατί αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μου και πιστεύω πως αυτό είναι κάτι που αρέσει στους οπαδούς, ένας παίκτης με αφοσίωση αλλά παράλληλα έτοιμος να σκοτώσει για την ομάδα του».

Πώς θα περιέγραφε τον Κάρλος Σαμπράνο: «Δεν μου αρέσει να χάνω, μου αρέσει να δίνω το 100%, ότι και να γίνει δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θα το δει αυτό ο κόσμος στο γήπεδο. Όλα θα πάνε καλά στον ΠΑΟΚ, το αγωνιστικό μου στυλ ταιριάζει με το στυλ της ομάδας».

Όσο για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας;

«Αρχικά είμαι χαρούμενος που έχω δημιουργήσει προσμονή στον κόσμο, θα τους δείξω πως θα κάνω τα πάντα γι΄αυτούς, να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα