Σ-έξι Γκλάντμπαχ στο Κίεβο!

Κάνοντας ένα αδιανότητο πρώτο μέρος, η Γκλάντμπαχ σκόρπισε την Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-6) και έγινε το Νο1 του ομίλου που συμμετέχουν Ρεάλ, Ιντερ. Χατ-τρικ ο Πλεά.

Την πρώτη της νίκη στο group [και τι νίκη;] πήρε η ομάδα του Μάρκο Ρόζε, η οποία έκανε ένα πρώτο 45λεπτο βγαλμένο από τα όνειρα κάθε οπαδού πετυχαίνοντας 4 τέρματα. Η Μπορούσια, παρέμεινε αήττητη, έφτασε τους 5 βαθμούς και περιμένει πλέον τους Ουκρανούς για ένα ματς το οποίο μπορεί να σημαίνει

μισή πρόκριση.

Στο 8’ ο Λάιμερ έφυγε από δεξιά και γύρισε στο πέναλτι στον Πλεά που τελείωσε με εξαιρετικό πλασέ τη φάση (0-1). Ο Στιντλ απείλησε 4 λεπτά αργότερα και η συνέχεια δεν ήταν καλή για τους Ουκρανούς. Στο 17’ το σουτ του Κράμερ που κόντραρε στον Μόνταρ πήγε στα δίχτυα και στο 26’ και πάλι ο Πλεά με ασύλληπτο δυνατό σουτ στο παραθυράκι, έστειλαν το σκορ στο 0-3.

Η Σαχτάρ είχε μια φάση με τον Τετέ στο 29’, αλλά στο 44’ δέχθηκε το γκολ Νο4 με τον Μπενσεμπαϊνί να σκοράρει από κοντά ύστερα από διπλή προσπάθεια (0-4). Στην επανάληψη, o Στιντλ τιμώρησε με δυνατό σουτ στη γωνία το λάθος στην άμυνα των Ουκρανών, για να διαμορφώσει το ιστορικό 0-6 στο 78’ ο Πλεά ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Η βαθμολογία (3 αγώνες)1. Γκλάντμπαχ 5

2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4

3. Ιντερ 2*

4. Ρεάλ Μαδρίτης 1*

*Ματς λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γκλάντμπαχ

Ιντερ - Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα