Σ. Σοφοκλέους: «Υπάρχουν περεταίρω περιθώρια βελτίωσης»

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η Πάφος FC ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στις 22 του μήνα.

Σε λιγότερο από 15 μέρες οι ποδοσφαιριστές του Σοφόκλη Σοφοκλέους θα ριχτούν στη μάχη του νέου ποδοσφαιρικού μαραθωνίου, με στόχο μια καλή πορεία μακριά από περιπέτειες.

Μέχρι την 1η αγωνιστική, ο τεχνικός της παφιακής ομάδας θέλει να μοντάρει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα του και να παρουσιαστεί πανέτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη στην πρεμιέρα μέσα στο Παφιακό απέναντι στην περσινή δευτεραθλήτρια ΑΕΚ.

Σε

δηλώσεις του στο SigmaLive/Sports ο Σοφόκλης Σοφοκλέους σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας ανέφερε τα εξής: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας, 15 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν από τον πρώτο μας επίσημο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, θα δώσουμε τα δύο μας τελευταία φιλικά στην Πάφο, πρώτα με Ακρίτα την Τετάρτη (12/8) και με Δόξα (14/8) την Παρασκευή.»

Αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ο Σοφόκλης Σοφοκλέους δήλωσε ικανοποιημένος και τόνισε πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ενόψει πρεμιέρας ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν τις υπηρεσίες του Τάσου Μακρή, ο οποίος έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του στην προπόνηση. Οι Εμάνουελ Οκόγιε και Πάμπος Δημοσθένους έχουν κάποιους μυικούς τραυματισμούς, όμως υπάρχει η αισιοδοξία πως ίσως προλάβουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή ενόψει ΑΕΚ.

Στα μετεγγραφικά, η Πάφος FC ίσως προχωρήσει στην απόκτηση Κύπριου μεσοαμυντικού ποδοσφαιριστή, στο ενδεχόμενο που θα ικανοποιήσει απόλυτα την τεχνική ηγεσία. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα