Σ’ αυτή τη λίστα μπορεί να βρείτε το νέο σας σπίτι σε Λεμεσό ή Πάφο!

Η Altia δεν είναι τυχαία η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της κυπριακής αγοράς. Το μυστικό της επιτυχίας της; Τα πολυάριθμα ακίνητα που διαθέτει σε όλες τις επαρχίες, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και η έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Στο χαρτοφυλάκιο της Altia περιλαμβάνονται οικιστικά, γεωργικά και εμπορικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο. Από σύγχρονες κατοικίες σε προνομιακές περιοχές μέχρι και εμπορικές μονάδες και

τέλος τεμάχια γης, η Altia έχει την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ποιοτικό τρόπο ζωής ή μια ελκυστική επένδυση. Ανάμεσα στις πολυάριθμες επιλογές που διαθέτει επιλέξαμε για σας σύγχρονες, πολυτελείς κατοικίες σε προνομιακές περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου, που σίγουρα θα καταφέρουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Διώροφη ημιτελής κατοικία στο Πισσούρι

Διώροφη ημιτελής κατοικία στο Πισσούρι με εσωτερικό εμβαδόν 302 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό με κουζίνα, τραπεζαρία, αποθήκη, τουαλέτα επισκεπτών και ένα υπνοδωμάτιο τύπου en-suite με ντουζιέρα και τζακούζι ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Γωνιακή διώροφη μονοκατοικία στη Λεμεσό

Διώροφη μονοκατοικία στο συγκρότημα εννέα κατοικιών Merika View στο Πισσούρι. Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία/σαλόνι, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, ένα επιπλέον μπάνιο και βεράντες. Το ακίνητο έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης για την αυλή και την πισίνα με επιπρόσθετο εμβαδόν 254 τ.μ.

Τριώροφη κατοικία στη Λεμεσό

Τριώροφη πολυτελής, σύγχρονη κατοικία στο Πισσούρι. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό-τραπεζαρία, γραφείο, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με δωμάτιο-ντουλάπα και σαλόνι. Στο υπόγειο υπάρχει μπάνιο, ένα βοηθητικό δωμάτιο και ένα επιπλέον ημιτελές δωμάτιο ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ιδιωτική πισίνα και καθιστικό.

Εντυπωσιακή έπαυλη δύο κτηρίων στον Άγιο Τύχωνα

Για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό τρόπο ζωής σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητο και πολυτελή χώρο, αυτή η εντυπωσιακή έπαυλη στη προνομιακή περιοχή του Αγίου Τύχωνα Λεμεσού πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιλογών! Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από την κύρια έπαυλη στον πρώτο όροφο στη δυτική πλευρά και ένα παράρτημα στο ισόγειο στην ανατολική πλευρά, με εμβαδόν οικοπέδου 1.430 τ.μ. Η έπαυλη στον πρώτο όροφο διαθέτει εσωτερικούς χώρους περίπου 295 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, πλυσταριό και τρία υπνοδωμάτια. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 293 τ.μ. και περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο υπηρεσίας. Το ακίνητο -κατασκευής 1997- διαθέτει επίσης καλυμμένο γκαράζ, εξωτερική πισίνα με μπαρ, κουζίνα και χώρο μπάρμπεκιου.

Συγκρότημα κατοικιών στις Κάτω Πλάτρες

Συγκρότημα κατοικιών στις πανέμορφες Κάτω Πλάτρες 540 μέτρα βόρεια του χωριού. Διαρρυθμισμένο σε έξι ημιανεξάρτητες διώροφες κατοικίες, πέντε γκαρσονιέρες και μια διώροφη μονοκατοικία, προσφέρεται για κατοικία σε ένα ήσυχο, ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στη φύση ή μια αρκετά ελκυστική επένδυση σε μια περιζήτητη περιοχή.

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills

Μια πανέμορφη, σύγχρονη, πολυτελής βίλα πέντε υπνοδωματίων στην περιζήτητη περιοχή του Aphrodite Hills στην Πάφο. Η 270 τ.μ. κατοικία αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα με βοηθητική κουζίνα, αποθήκη, πέντε υπνοδωμάτια, βεράντες και κήπο. Στο κύριο υπνοδωμάτιο υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο. Επίσης υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό ντους, ενώ δύο ακόμη υπνοδωμάτια έχουν κοινή πρόσβαση σε ένα μπάνιο με ντους στο ισόγειο. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, διαμορφωμένους κήπους και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

 Κατοικία στην Αναβαργό της Πάφου

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Αναβαργό της Πάφου, 5 χλμ από τη θάλασσα και 1 χλμ από τον αυτοκινητόδρομο, με υπόγειο και κήπο και εσωτερικό εμβαδόν 297 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από τουαλέτα επισκεπτών, σαλόνι με τζάκι, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας κουζίνας και βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Στο κύριο υπνοδωμάτιο υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με τουαλέτα και ντουλάπα. Επίσης υπάρχει πλυσταριό, μπάνιο/WC και βεράντες. Το υπόγειο αποτελείται από γκαρσονιέρα, αποθήκη, λεβητοστάσιο και στεγασμένο χώρο στάθμευσης.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και κατοικίες σε μειωμένες τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα