Ροζ μονοθέσιο στη Φόρμουλα Ένα!

Η Force India ανακοίνωσε ότι αλλάζει χρώμα στο μονοθέσιό της από το ξεκίνημα της νέας σεζόν, καθώς εξασφάλισε ένα σημαντικό νέο χορηγό. Η ομάδα της Φόρμουλα Ένα παρουσίασε το μονοθέσιο με την κωδική ονομασία VJM10 και το «κατέβασε» στις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη με τα... γνωστά χρώματα της Force India (ασημί και μαύρο), ωστόσο το αυτοκίνητο θα είναι «ντυμένο» με ένα φωτεινό ροζ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Μιλώντας για το νέο χορηγό, ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Force India, Βιτζέι Μαλία, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η άφιξη της BWT στη Φόρμουλα Ένα είναι τεράστια είδηση και αντιπροσωπεύει μία από τις πιο σημαντικές συνεργασίες στα δέκα χρόνια της ιστορίας μας. Είναι ένα σημάδι για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει ως ομάδα με τα δυνατά αποτελέσματά μας και ολοκληρώνει μια σταθερή εμπορική απόδοση στη διάρκεια του χειμώνα. Για το 2017 τα μονοθέσιά μας θα φέρουν ένα ζωηρό νέο χρώμα. Η αλλαγή του χρώματος των μονοθεσίων μας είναι μια ένδειξη της δύναμης αυτού του νέου συνεταιρισμού και μια πραγματική δήλωση προθέσεων από την BWT, καθώς αρχίζουν τη σχέση τους με το άθλημα της Φόρμουλα Ένα».

Η Force India επιβεβαίωσε επίσης ότι οι οδηγοί της, ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες και ο Γάλλος Εστεμπάν Οκόν, θα φορούν ροζ κράνη «για να συμπληρωθεί το μοναδικό ροζ μονοθέσιο της BWT».

Keywords
Τυχαία Θέματα