Ροζ μπλεξίματα για τον... τσιγκούνη Στέρλινγκ! (pics)

Σε μπελάδες φαίνεται να μπαίνει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, τα ερωτικά καμώματα του οποίου ήρθαν στην επιφάνεια, με τον μπερμπάντη Άγγλο να απατά πρώτα την σύντροφό και μητέρα του παιδιού του, με μία ιερόδουλη κατά την περιοδεία της Μάντσεστερ Σίτι στις ΗΠΑ, αρνούμενος μάλιστα στη συνέχεια να την πληρώσει για τις υπηρεσίες της.

Τα άπλυτα του Ραχίμ Στέρλινγκ ήρθαν για άλλη μία φορά στην φόρα, με την βρετανική «Sun» να έχει θέσει στο στόχαστρο τον νεαρό Άγγλο, εκθέτοντας δημοσίως τις πικάντικες λεπτομέρειες της... σκοτεινής προσωπικής του ζωής.

Ο Στέρλινγκ αφού ξέφυγε από την... μονοτονία της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Σίτι στις ΗΠΑ, περνώντας το χρόνο του μεταξύ νυχτερινών κλαμπ και πάρτι σε πισίνες, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα περνώντας στιγμές πάθους με νεαρή ιερόδουλη.

Τα προβλήματα για τον νεαρό εκατομμυριούχο ξεκίνησαν στη συνέχεια, καθότι αποδείχθηκε σκληρός στις διαπραγματεύσεις για την κοστολόγηση των υπηρεσιών της.

«Μπορεί ο Ραχίμ να είναι εκατομμυριούχος, ωστόσο είναι ένας αγενής τσιγκούνης. Νόμιζε ότι μπορούσε να κοιμηθεί μαζί μου τζάμπα.

Φαινόταν πολύ αλαζόνας και προφανώς συνηθίζει να μεταχειρίζεται έτσι τις γυναίκες. Πρέπει να αλλάξει. Φαινόταν μεθυσμένος και δεν ήταν πολύ ομιλητικός. Στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε ότι δεν έχει λεφτά και πρέπει να πάει να στην τράπεζα», κάτι που ουδέποτε έκανε.

Την επομένη, βέβαια, έσπευσε να της δώσει μέσω μεσάζοντα τα μισά από τα χρήματα που εκείνη ζητούσε, απολογούμενος για την συμπεριφορά του, όταν ήταν μεθυσμένος.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένη που μου έδωσε τα μισά χρήματα και νόμιζα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα επικοινωνούσαμε. Συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα, γεγονός που δεν μου άρεσε καθόλου», συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα.

Αναμφίβολα τα νέα δε θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα ούτε τον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά ούτε και την σύντροφο του Άγγλου άσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα