Ρουβάς: Μιλάει για όσα συνέβησαν με το δημοψήφισμα

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο Κ της Καθημερινής και μίλησε για όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με το δημοψήφισμα και την στοχοποίηση του για το γεγονός ότι στάθηκε υπέρ του Ναι.

Ο ίδιος πάντως εξηγεί ότι δεν στάθηκε υπέρ του Ναι, αλλά κατά του διχασμού. «Δεν τοποθετήθηκα υπέρ του "ναι" ή του "όχι" με

εκείνη την ανάρτηση, αλλά εναντίον του ίδιου του δημοψηφίσματος. Τη στιγμή που θα έπρεπε να μας δείχνουν έναν κοινό δρόμο, μας οδηγούσαν στην πόλωση. Και αυτό σε συνθήκες κρίσης, όταν η χώρα είναι τόσο ευάλωτη, είναι χαριστική βολή. Με έπνιγε, λοιπόν, όλο αυτό, δεν μπορούσα να σιωπήσω. Ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ ως πολίτης».

Όσο για το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική απαντά: «Με ρωτάτε αν, λειτουργώντας αλτρουιστικά, θα αποφάσιζα να αφήσω τη δουλειά μου και την οικογένειά μου και να αφοσιωθώ στο δημόσιο συμφέρον; Δεν το αποκλείω. Δεν λέω όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε καλέσει η ζωή να κάνεις. Αν έπαιρνα ποτέ μια τέτοια απόφαση, πάντως, δεν θα θα το έκανα λέγοντας "εγώ θα τα καταφέρω καλύτερα από όλους"... Έχει κοντά πόδια το ψέμα. Και το ίδιο συμβαίνει με τη φήμη και την εξουσία, που τόσο σαγηνεύουν τους ανθρώπους, αλλά μπορούν και να τους καταστρέψουν, αν εκείνοι δεν συμπεριφερθούν με εντιμότητα, ήθος και συνέπεια».

Τέλος, είχε πάλι έναν λόγο και για τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ακριβώς και στη συνέντευξη του στην Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ. «Ξύπνησε από ένα όνειρο και βρέθηκε σε έναν... εφιάλτη. Πιστεύω ότι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί. Αυτήν τη στιγμή, τα μετρήσιμα μεγέθη είναι εναντίον του. Το αποτέλεσμα τον έχει διαψεύσει. Μιλάτε για συμμετοχή και ενεργοποίηση των πολιτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα