Ρούνεϊ: «Θα ήθελα να αναλάβω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Έβερτον»

Ο πρώην εμβληματικός στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να διευθύνει τους «κόκκινους διαβόλους» ή την Έβερτον στο μέλλον και εξήγησε τι πιστεύει ότι χρειάζεται η ομάδα του Ραφλ Ράνκινγκ για να επιστρέψει στα κορυφαία κλιμάκια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ρούνεϊ, ο οποίος πέρασε 13 χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ», αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για να διατηρηθεί στην Championship.

Μπορεί ο Άγγλος παλαίμαχος στράικερ να είναι

επικεντρωμένος στο δύσκολο έργο που έχει με τα «κριάρια», ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει στο πίσω μέρος του μυαλό του. Μιλώντας στο «Sky Sports», ο 36χρονος πλέον Ρούνεϊ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάτσει στο άμεσο μέλλον στον πάγκο των είτε των «κόκκινων διαβόλων» είτε της Έβερτον, ενώ παράλληλα εξήγησε τι πιστεύει ότι χρειάζεται η ομάδα του Ραφλ Ράνκινγκ για να μπει ξανά σε νικηφόρα μονοπάτια.

«Ελπίζω ότι μια μέρα στο μέλλον θα μπορέσω να διευθύνων έναν από αυτούς τους δύο συλλόγους. Θα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για μένα. Στην Γιουνάιτεντ περνούν προφανώς μια δύσκολη περίοδο. Είτε είναι ο Ράνγκνικ είτε ένας νέος προπονητής στο τέλος της σεζόν, χρειάζονται κάποιον ο οποίος θα έχει χρόνο για να φτιάξει μια ομάδα. Νομίζω ότι τα επόμενα τρία χρόνια σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να κερδίσουν την Premier League», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούνεϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούνεϊ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον,rounei, mantsester giounaitent, everton