Ρούνεϊ: «Οι οπαδοί μας να είναι χαμογελαστοί μετά τον αγώνα»

Τέσσερις σερί ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι δεν... καταπίνονται εύκολα από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ντέρμπι των δύο κορυφαίων ομάδων της βιομηχανικής πόλης που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του «Νησιού» πλησιάζει (12/04) και ο αρχηγός των «μπέμπηδων» παίρνει... θέση, ευχόμενος οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ να μεταβούν χαμογελαστοί στις δουλειές τους το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στο τηλεοπτικό κανάλι των «κόκκινων διάβολων» χαρακτηρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ως «τεράστιας σημασίας,

για όλους στην ομάδα, για εμένα προσωπικά, για τον κόσμο μας». Χαρακτηριστικά είπε: «Πρόκειται για παιχνίδι καθοριστικό και για τους δύο, παιχνίδι υπερηφάνειας, για τον κόσμο, για μένα. Όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλεις πάντα να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, πόσο μάλλον τα ντέρμπι».

Γνωρίζοντας καλά την πίκρα που έχουν «γευτεί» οι οπαδοί της ομάδας του τα τελευταία χρόνια, έκλεισε με την ευχή: «Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ κάτι για να χαμογελάσουν όταν θα μεταβούν στην εργασία τους τη Δευτέρα το πρωί. Θέλουμε να είναι αυτοί που θα έχουν το 'πάνω χέρι' στα πειράγματα με τους οπαδούς της Σίτι στον χώρο της εργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα