Ρωσία: Επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ (pics&video)

Άντρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκε με μαχαίρι σε πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης Σουργκούτ της Ρωσίας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11:20 τοπική ώρα, ενώ ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε τουλάχιστον 8 άτομα μέχρι στιγμής.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα των οποίων η σοβαρότητα ποικίλει, από μικρές εκδορές μέχρι και σοβαρά τραύματα.

ADESSO [19.08-10:50] #Surgut #Siberia occidentale #Russia ucciso dalla polizia uomo che ha accoltellato +7 persone

pic.twitter.com/cmzv9coI9v

— Emergenza24 (@Emergenza24) August 19, 2017

Αστυνομικοί κατέκλυσαν άμεσα την περιοχή και ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε νεκρός από πυρά των αστυνομικών.

Stabbing attack in Russian city of Surgut. 8 wounded. Police killed the attacker russia #Surgut #Russia pic.twitter.com/GoxXNZSQU5

— Darren Oatway (@DarrenOatway) August 19, 2017

Οι ερευνητικές αρχές βρίσκονται ακόμα στη σκηνή, καθώς διερευνούν τα αίτια, τις συνθήκες και τα κίνητρα που οδήγησαν τον δράστη στην πράξη αυτή.

Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας αναγνωρίστηκε, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει το επεισόδιο ως τρομοκρατική ενέργεια.

"Η εκδοχή σύμφωνα με την οποία η επίθεση ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι η βασική υπόθεση" που ερευνούν οι αρχές, ανέφερε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο την αστυνομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ο άνδρας που τραυμάτισε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών, ήταν ένας 23χρονος κάτοικος της περιοχής. Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, εξήγησε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών Σβετλάνα Πετρένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα