ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ Στον τελικό και περιμένει

Την ευκαιρία να πάρει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά Grand Slam θα έχει ο Στάνισλας Βάβρινκα στο Παρίσι. Ο Ελβετός τενίστας πιστοποίησε την ανοδική του πορεία τις τελευταίες εβδομάδες και νίκησε με 3-1 σετ (3-6, 6-7 [1-7], 7-6 [7-3], 6-4) τον αγαπημένο της κερκίδας, το Γάλλο Τζο-Βιλφρίντ Τσόνγκα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός, αύριο Κυριακή. Εκεί θα βρει απέναντί του τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Άντι Μάρεϊ.

Διακοπή

λόγω σκότους

Οι αναμετρήσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Άντι Μάρεϊ στα Grand Slams δεν είναι ποτέ βαρετές. Τα φυσικά φαινόμενα, η καταρρακτώδης βροχή και στη συνέχεια το σκοτάδι, δεν επέτρεψαν να αναδειχθεί νικητής στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό. Ο αγώνας, η διάρκεια του οποίου ξεπέρασε τις τέσσερεις ώρες, θα συνεχιστεί σήμερα στις 14:00. Πριν τη διακοπή ο Τζόκοβιτς προηγείτο του Μάρεϊ με 2-1 σετ (6-3, 6-3, 5-7), ενώ το 4ο σετ ήταν στο 3-3.

Ο τελικός γυναικών

Η... συνέχεια του ημιτελικού Τζόκοβιτς-Ναδάλ αναμένεται να επισκιάσει τον τελικό των γυναικών μεταξύ της Σερένα Γουίλιαμς και της Λούσι Σαφάροβα (16:00). Η Αμερικανίδα, που διεκδικεί τον τρίτο τίτλο της στο Παρίσι και 20ό Grand Slam στην καριέρα της, δεν προπονήθηκε καθόλου την Παρασκευή και έλαμψε διά της απουσίας της από τη συνέντευξη Τύπου, καθώς ήταν άρρωστη. Αντίπαλός της, η Τσέχα Σαφάροβα, η πρώτη αριστερόχειρας σε τελικό στο Ρολάν Γκαρός, μετά τη Μόνικα Σέλες το 1998.

Keywords
Τυχαία Θέματα