Ρόμπεν: «Θέλουμε να μείνει ο Γκουαρδιόλα»

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Άριεν Ρόμπεν εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον βαυαρικό σύλλογο.Τ

ο μέλλον του Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν θα κριθεί μέσα στον Δεκέμβριο για το αν τελικά θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου.

Η φημολογία καλά κρατεί και μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχουν

οριστικές εξελίξεις, με τον Άριεν Ρόμπεν να εκφράζει τη θέλησή του να δει τον Ισπανό τεχνικό να παραμένει στο Μόναχο.

«Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές του πλανήτη, όπως έχουν πει και αρκετοί συμπαίκτες μου, και όλοι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Τακτικά ίσως είναι ο καλύτερος που υπάρχει και δεν το λέω επειδή αυτή τη στιγμή είναι προπονητής μας», υπογράμμισε ο Ρόμπεν.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον στον σύλλογο, ο Ρόμπεν ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να αποχωρήσει, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2017.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να πάρω μεταγραφή. Είμαι πολύ χαρούμενος στο Μόναχο, το ίδιο και η οικογένειά μου. Το συμβόλαιό μου λήγει το 2017. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δεις σε μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά τα πάντα είναι καλά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ελπίζω πως θα συνεχίσουν να είναι έτσι», τόνισε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα