Ρεκόρ θανάτων από τον ιό στην Τουρκία-Ξεπέρασαν τις 40 χιλιάδες τα κρούσματα

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σπάει τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία λόγω κορωνοϊού, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, Μαρία Ζαχαράκη. 

Μέσα σε ένα 24ωρο κατέγραψε 96 νέους θανάτους και 4.056 κρούσματα.

Συνολικά οι θάνατοι στην Τουρκία ανέρχονται στους 908 και τα κρούσματα στις 42.282.

Στον λογαριασμό του στο τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι άλλοι 296 άνθρωποι αποθεραπεύτηκαν από τη νόσο και ο συνολικός αριθμός των ασθενών που πήρε εξιτήριο έφτασε τις 2,142. “Σχεδόν

έχουμε φτάσει τον στόχο μας για 30 χιλιάδες τεστ την ημέρα. Παρόλο που αυξάνεται ο αριθμός των τεστ μας, υπάρχει τάση μείωσης των κρουσμάτων μας. Ο ιός αντλεί τη δύναμή του από την επαφή μας με το περιβάλλον. Ας μείνουμε σπίτι”, αναφέρει ο Τούρκος Υπουργός. 

Την ίδια ώρα, στην αύξηση του ελέγχου του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προχωρά η Τουρκία με νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να εμποδίσει την εξάπλωση… ειδήσεων για τον κορωνοϊό που δεν βγαίνουν από τα επίσημα χείλη της κυβέρνησης. 

Hastalarımızdan 296’sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142’ye ulaştı. Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım.https://t.co/RVlhe7786O pic.twitter.com/5BNqcJGzAp

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) April 9, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα