Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφώνησε με τον Ομπαμεγιάνγκ

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την απόκτησή του στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αυτό που μένει τώρα, βέβαια, είναι οι Μαδριλένοι να τα βρουν και με τη Ντόρτμουντ, ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μετακομίσει από το καλοκαίρι στη Ρεάλ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο με τους Γερμανούς να ζητούν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ

για να αφήσουν το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τους να φύγει.

Ο γερμανικός Τύπος επιβεβαιώνει τη συμφωνία του παίκτη, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 32 γκολ σε 37 παιχνίδια, και βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Μπαρτσελόνα. Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Ομπαμεγιάνγκ από τη Σεντ Ετιέν έναντι μόλις εννέα εκατομμυρίων ευρώ! Τώρα θέλει να τον δώσει με ποσό δεκαπλάσιο.

Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει εξοργιστεί με τις επαφές του παίκτη με τη Ρεάλ και δεν προτίθεται να... διευκολύνει την μεταγραφή. Ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν επέμεινε για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες δήλωσε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να εκπληρώσει την επιθυμία του παππού του, ο οποίος ήθελε να τον δει με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Keywords
Τυχαία Θέματα