Ραγίζει καρδιές:"Γεννιέται το παιδί του Ανδρέα,τι θα του πω"

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα ενός από τους τρεις αδικοχαμένους νεαρούς στο τριπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε στη Λεμεσό το ξημέρωμα της 27ης Μαΐου. Στο φρικτό τροχαίο, έχασαν τη ζωή τους τρία παιδιά από τη Λεμεσό που πήγαιναν για δουλειά στην Αγία Νάπα.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Πολίτης, ο πατέρας του ενός από τους τρεις νεαρούς, ο Μάριος Γιασεμή, απευθύνει έκκληση στις Αρχές και έχει ήδη προβεί στα απαραίτητα διαβήματα προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι έρευνες για το θανατηφόρο και παράλληλα να αποδοθούν ευθύνες

εκεί και όπου πρέπει.

Τριπλό θανατηφόρο Λεμεσού: Αναβλήθηκε η δίκη 25χρονου

Έχουν καταστραφεί τεκμήρια από τη σκηνή, ενώ κάποια άλλα έχουν εξαφανιστεί από την ίδια στιγμή, καταγγέλλει ο πατέρας, ενώ υπάρχουν και μάρτυρες οι οποίοι δεν αναφέρουν κάτι στην Αστυνομία, ενώ είδαν τι ακριβώς συνέβη, λόγω του ότι δεν προστατεύτηκαν από την Αστυνομία, όπως αναφέρει ο κ. Γιασεμή.

Κάνει λόγο ακόμη για μια προδιαγεγραμμένη τραγωδία, αφού ο 25χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο απασχόλησε ουκ ολίγες φορές αναφορικά με την αμελή οδήγηση και άλλα πλημμελήματα.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πέραν από συνάντηση με τον Υπ. Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο κ. Γιασεμή απέστειλε και στον Γενικό Εισαγγελέα επιστολή, με την οποία αναφέρει τις ανησυχίες του για την υπόθεση. Κληθείς από το SigmaLive να σχολιάσει την εν λόγω επιστολή, ο Κώστας Κληρίδης δεν θέλησε να προβεί σε σχολιασμό του ανακριτικού -όπως σημείωσε- έργου της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα