Ραγδαία εξελίσσονται οι διεργασίες στον Ενδιάμεσο

Ραγδαία εξελίσσονται οι διεργασίες στον ενδιάμεσο χώρο, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεργασία στις επικείμενες προεδρικές εκλογές του 2018.

Η Ελένη Θεοχάρους επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Σίγμα, αποκαλύπτοντας στο «Πρωτοσέλιδο» την ημερομηνία της κοινής συνάντησης. Πρόθεση της Συμμαχίας Πολιτών και του Γιώργου Λιλλήκα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.

Η χρυσή τομή

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο πενταμερούς συνάντησης και πρόθεση της Συμμαχίας Πολιτών

και του Γιώργου Λιλλήκα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.

Προτεραιότητα για τη Συμμαχία Πολιτών είναι να τεθούν τα κριτήρια και ακολούθως να βρεθεί ο υποψήφιος.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, σε ομιλία του σε Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στο Πολέμι, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του ενδιάμεσου χώρου.

Ιστορικός ρόλος

«Ένας τρόπος υπάρχει για ν' αλλάξει η αποτυχημένη στρατηγική που ακολουθείται σήμερα στο κυπριακό, στα θέματα οικονομίας και τα υπόλοιπα της εσωτερικής διακυβέρνησης: Να αλλάξει η παρούσα διακυβέρνηση.

Ο ενδιάμεσος χώρος έχει ένα ιστορικό ρόλο να διαδραματίσει.

Ως ΔΗΚΟ, θεωρούμε ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο με τη συνεργασία των πέντε κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου.

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε ο κύριος Παπαδόπουλος, δεν επιδιώκουμε να επιβάλουμε τη δική μας άποψη σε κανένα, είναι συνεργασία που επιδιώκουμε και η συνεργασία φυσικά απαιτεί τον σεβασμό.

Στελέχη των κομμάτων του ενδιάμεσου προβάλλουν ως προτεραιότητα την ενότητα του χώρου και την αναγκαιότητα να παραμεριστούν οι προσωπικές φιλοδοξίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΔΗΚΟ και του κινήματος Οικολόγων συνεργασία Πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα