Ράφα Λόπες:Το πρόβλημα υγείας του γιου του και πως επηρέασε την Ομόνοια

Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας,Ράφα Λόπες, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Λέγκιας Βαρσοβίας.Ο επιθετικός της Πολωνικής ομάδας αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν στην έξοδο από την Ομόνοια, κάνοντας αναφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί του.

Αναλυτικά:

«Στα μέσα της σεζόν, τον Δεκέμβριο, αποδείχθηκε ότι ο μεγαλύτερος γιος μου είχε καρδιακή ανεπάρκεια. Ήταν 1,5 ετών όταν ο γιατρός είπε ότι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση και το είχε προγραμματίσει για τον επόμενο χειμώνα. Πρώτον, ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία αμέσως, αλλά αποφάσισα να μείνω

μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί ήταν ακόμα ένας χρόνος πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Μετά την σεζόν στην Ομόνοια, ζήτησα να φύγω από το κλαμπ. Αρχικά αρνήθηκαν να συμφωνήσουν, αλλά μετά πήγα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και εξήγησα ότι δεν αφορά την επιλογή ενός συλλόγου, αλλά το να είμαι μαζί με το παιδί. Επειδή ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου, ήθελα να πάω στα ραντεβού του γιατρού, ήθελα να είμαι στην χειρουργική επέμβαση και στην συνέχεια να στηρίξω τον γιο μου όταν θα επανέλθει. Και τότε συμφώνησαν να επιστρέψω στην Πορτογαλία χωρίς κανένα πρόβλημα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα