Πυροβόλησε τον αδελφό του - Διέφυγε στις ελεύθερες περιοχές

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς και μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφη πολυκατοικία σε περιοχή της Λευκωσίας προκαλώντας την ολική καταστροφή ενός διαμερίσματος και σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον άλλο ένα, είναι τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπου σήμερα. Αναφορά γίνεται και στην είδηση ότι ο αδερφός δράστης, που πυροβόλησε τον μικρότερο αδερφό του μετά από καβγά στην Αμμόχωστο, έχει διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές.

Η «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Έβαλε και πάλι το μάτι στην καρέκλα», δημοσιεύει μια μεγάλη φωτογραφία με έναν γάιδαρο που κοιτά μια παλιά,

ξεφτισμένη καρέκλα έξω από ένα ερειπωμένο κτίριο και από κάτω ένα σκίτσο όπου ένα κύριος με σμόκιν και ψηλό καπέλο υποδέχεται τους ψηφοφόρους στην κάλπη και μόλις αυτοί ψηφίσουν τους κλοτσά να πέσουν στο κενό. Στο άλλο θέμα του πρωτοσέλιδου, γράφει ότι ο Ουλούς Ζαμπιτλέρ, που πυροβόλησε τον αδερφό του μετά από έντονο καβγά τους στην Αμμόχωστο, διέφυγε στις ελεύθερες περιοχές.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Τρομακτική πυρκαγιά», αναφέρεται στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του έβδομου ορόφου πολυκατοικίας στο Κιόνελι, προκαλώντας τον τρόμο στους υπόλοιπους ενοίκους του κτιρίου, καθώς επεκτάθηκε στον όγδοο όροφο, απειλώντας μια γυναίκα με δύο ανήλικα παιδιά. Αλλού γράφει ότι ο Τουφάν Ερχιουρμάν, πρόεδρος του ΡΤΚ, δήλωσε πως η πρώτη τους ενέργεια όταν ανέλθουν στην εξουσία είναι να διορίσουν ερευνώντα λειτουργό για τις περιπτώσεις ατασθαλιών. Σε άλλο θέμα γράφει ότι χθες το βράδυ το ΚΚΔ παρέθεσε δείπνο για τους φίλους και υποστηρικτές του, όπου ο Τζεμάλ Οζγιγίτ δήλωσε ότι η 7η Ιανουαρίου θα είναι η ημέρα που θα ανοίξουν μια καθαρή σελίδα.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Δεν μας χρειάζεται τέτοια εμπειρία», αναφέρεται στις αντιδράσεις των Τουφάν Ερχιουρμάν και Κουντρέτ Οζερσάι στις δηλώσεις του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν στην εφημερίδα, ότι οι δύο πρόεδροι κομμάτων είναι άπειροι πολιτικά. Αλλού γράφει ότι από τη φωτιά σε διαμέρισμα σε οκταώροφη πολυκατοικία κινδύνεψαν και ζωές. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κερύνεια, ο πρόεδρος του ΚΕΕ Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν προέτρεψε τους ψηφοφόρους του να μην κάνουν λάθη με τη σφραγίδα (προτίμηση μόνο σε κόμμα).

Η «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Τρόμος από την πυρκαγιά», αναφέρεται στη φωτιά στον 7ο όροφο πολυκατοικίας, που κατέστρεψε ολοσχερώς ένα διαμέρισμα και γράφει ότι 11 φιάλες γκαζιού προστατεύθηκαν από την πυροσβεστική για να αποτραπούν τα χειρότερα. Αλλού γράφει ότι στη φυλακή βρίσκεται ο μεθυσμένος οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο δύο πεζούς σε διάβαση, τις πρώτες ώρες του 2018. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Γερμανία μπορεί να θεσπίσει απαγορεύσεις στη χρήση του Facebook για εμπορικούς σκοπούς.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «65.699 στερλίνες έλλειμμα», γράφει ότι η «αρχή ηλεκτρισμού» συνέβαλε με αυτό το ποσό σε έργο στην Αμμόχωστο με ανώτερη υπηρεσία της περιοχής, το οποίο όμως δεν έγινε και ο «πρόεδρος» της «αρχής» δήλωσε ότι θα προσφύγουν στην «ελεγκτική υπηρεσία». Αλλού γράφει ότι η τελική πολιτική συγκέντρωση του ΡΤΚ θα γίνει αύριο, Σάββατο, στην πλατεία Ινονού της Λευκωσίας, στις 15.00. Σε άλλο θέμα φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην «διευθυντή» του «τμήματος τραπεζών» στο «υπουργείο δημοσιονομικών», Ερκάν Οκαντάν ότι το «ταμείο ξηρασίας» δεν έχει χρήματα και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στην στήριξη των παραγωγών που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω λειψυδρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα