Δύο σκυλάκια απεβίωσαν από εισπνοή καπνού μετά από πυρκαγιές σε οικίες

Σκυλάκι απεβίωσε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μετά από εισπνοή καπνού που προκλήθηκε από φωτιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος, σε κουζίνα οικίας στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο περιστατικό ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα, στις 2:15 μετά τα μεσάνυχτα. Η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από τα μέλη της Δύναμης έγινε

τελική κατάσβεση, εξαερισμός και επιθεώρηση.

Από την πυρκαγιά, ζημιές υπέστη εξοπλισμός στην κουζίνα της οικίας και από τον καπνό επηρεάστηκε ο χώρος της κουζίνας. Επιπρόσθετα, ένα σκυλάκι το οποίο βρισκόταν στον χώρο, έχασε την ζωή του λόγω εισπνοής καπνού.

Η πυρκαγιά οφειλόταν στο ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μαγειρική εστία.

Δεύτερο σκυλάκι απεβίωσε από τις αναθυμιάσεις, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο ιδιωτικής κατοικίας στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Παραλιμνίου Λοχία Αδάμου Αδάμου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02:15.

Η πυρκαγιά μαινόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπνοδωματίου στο υπόγειο της οικίας, το περιεχόμενο του οποίου υπέστη ζημιές. Ζημιές από τον καπνό υπέστη και η βαφή του υπόλοιπου χώρου του υπογείου, καθώς και το περιεχόμενό του.

Επιπρόσθετα, σκυλάκι το οποίο βρισκόταν εντός του δωματίου, έχασε την ζωή του λόγω εισπνοής καπνού. Η ένοικος του δωματίου απουσίαζε από αυτό κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε επίσης: 

Τετραπλό θανατηφόρο: Συνελήφθη ο οδηγός που ενεπλάκη στην τραγωδία της Λεμεσού

Σείεται η Ιαπωνία: Προειδοποιήσεις για τσουνάμι και σε άλλες χώρες (BINTEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα