Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο 2 γυναίκες

Δύο γυναίκες, μία έγκυος και μία με αναπνευστικά προβλήματα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όταν εισέπνευσαν καπνούς που προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της μίας εξ αυτών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής, γύρω στις 17.45 το απόγευμα ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στη Λάρνακα.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ανεπιτήρητο πλυντήριο ρούχων, δηλαδή η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος

έθεσε το πλυντήριο σε λειτουργία και ακολούθως βγήκε έξω.

Ο ιδιοκτήτης διπλανού διαμερίσματος μετέβη από το μπαλκόνι στο διαμέρισμα όπου υπήρχε η πυρκαγιά και χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα κατέσβησε εν μέρει την πυρκαγιά.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που έφτασε μετά από λίγο, εισήλθε στο διαμέρισμα ωστόσο εισέπνευσε καπνούς και λόγω αναπνευστικών προβλημάτων τής παραχωρήθηκε επί τόπου οξυγόνο και Πρώτες Βοήθειες. Στη συνέχεια η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο προληπτικά στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Επίσης, γυναίκα διπλανού διαμερίσματος που είχε τις πόρτες ανοικτές εισέπνευσε καπνούς και επειδή ήταν έγκυος χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Από την πυρκαγιά ζημιά υπέστη μόνο το πλυντήριο και οι πάγκοι της κουζίνας, ωστόσο από τους καπνούς προκλήθηκαν ζημιές σε ολόκληρο το διαμέρισμα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και ένα επιτελικό και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα