Πυρίλλης σε Σαββίδη: «'Απ' ον αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του»

Επίθεση προς τα όσα δημόσια λέγονται κατά του Υπουργού Συγκοινωνιών από πλευράς του βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρύσανθου Σαββίδη εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

Σε ανάρτησή του ο κ.Πυρίλλης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «απ’ ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του», προκαλώντας παράλληλα τον βουλευτή του ΔΗΚΟ να δημοσιεύσει

κατά έτος και συνολικά από το 2014 μέχρι σήμερα, τα ποσά που δαπανήθηκαν από το κράτος για αναπτυξιακά έργα στην επαρχία Πάφου και στην επαρχία Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε πυρ κατά Καρούσου ο Σαββίδης - Απάντηση με σπόντες από τον Υπουργό

«Προκαλώ τον κ. Σαββίδη να δημοσιεύσει κατά έτος και συνολικά, από το 2014 μέχρι σήμερα τα ποσά που δαπάνησε το κράτος για αναπτυξιακά έργα της επαρχίας Πάφου και πόσα δαπανήθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου. Να είναι βέβαιος ο κ. Σαββίδης ότι το αποτέλεσμα θα τον εκπλήξει!».

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφέρει επίσης ότι ο κ.Σαββίδης δεν στόχευε τον κ.Καρούσο, αλλά την επαρχία Αμμοχώστου με τις δηλώσεις του.

«Ο κ. Σαββίδης δεν στόχευε τον Υπουργό αλλά την επαρχία Αμμοχώστου. Δυστυχώς τα κονδύλια του Υπουργείου Συγκοινωνιών δαπανούνται στις άλλες επαρχίες και όχι στην επαρχία Αμμοχώστου», είπε.

Διαβάστε επίσης: Σαββίδης για Καρούσο: Να σταματήσει να ασχολείται μόνο με την Αγία Νάπα

Αυτούσια η ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα