Πυρά για το σκάνδαλο «χρυσών» διαβατηρίων – Στο κάδρο οι αποκαλύψεις ΣΙΓΜΑ

Πέφτουν κορμιά στην πολιτική αρένα για το σκάνδαλο της παραχώρησης διαβατηρίων σε ξένους επενδυτές με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει νέα προεδρική παρέμβαση.

"Θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί με διάγγελμα του προς τον λαό και θα εξαγγείλει τη νέα πολιτική και τα μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς", ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. 

 Το ΔΗΚΟ

εστιάζει την κριτική του στην σύγκρουση Χάρη Γεωργιάδη - Σωκράτη Χάσικου.

"Η κοινωνία έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιος είχε την ευθύνη για την χαλάρωση των κριτηρίων των πολιτογραφήσεων και εάν Υπουργοί της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ είχαν εμπορικές σχέσεις με εταιρείες που επωφελήθηκαν από αυτή τη χαλάρωση, όταν αυτές αποφασίστηκαν", ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ

"Με κανένα τρόπο δεν υποτιμούμε τα όποια φαινόμενα διαφθοράς παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του ΚΕΠ, αλλά αυτά ακριβώς είναι το αντικείμενο διερεύνησης από την Ερευνητική Επιτροπή.  Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι με πλήρη διαφάνεια θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους και όπου προκύπτουν", είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. 

Πυρά και από Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ.

"Απίστευτη θλίψη προκαλούν οι εμπλοκές θυγατέρων, γαμπρών, ανιψιών, βαφτιστικών, ιεραρχών, δικηγόρων, μεταπρατών, κτηματομεσιτών, εργολάβων στην άθλια αυτή υπόθεση. Μία μόνο είναι η λύση. Να παραδοθούν όλοι οι φάκελοι στον Γενικό Ελεγκτή, προκειμένου η υπηρεσία του να διερευνήσει σύμφωνα με τις αρμοδιότητές της, το ζήτημα", σημειώνει η Αλληλεγγύη. 

"Οι νέες αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού "Σίγμα", δείχνουν για πολλοστή φορά το μέγεθος της διαφθοράς. Οι αναφορές ότι ο τέως Πρόεδρος της Βουλής και ιδρυτής του Κινήματος Αλληλεγγύης, κατά την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας εμφανιζόταν σε συνέδρια στο εξωτερικό ως σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη, αποτελεί ακόμα μια πτυχή του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων", σημειώνει το ΕΛΑΜ.  

Διαβάστε επίσης 

Διάγγελμα ΠτΔ για νέα πολιτική για πάταξη της διαφθοράς εντός της εβδομάδας

Αποκάλυψη: Ο Συλλούρης παρουσιαζόταν ως σύμβουλος του προέδρου για επενδύσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα