Πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ στην Κύπρο- Αναλυτικά η πρόγνωση

Υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από την Πέμπτη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αναμένονται

αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα καθώς και σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί, από την Πέμπτη, πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα