ΠτΔ: Θα αξιοποιηθούν δημόσιοι υπάλληλοι στο Κυπριακό

Αυτή ιδιαίτερα την περίοδο που είναι πια βέβαιο ότι επαναρχίζει ο διάλογος για το Κυπριακό, αυτό που χρειάζεται από όλους μας είναι, πέρα της εργατικής ειρήνης, η συνεργασία μας μέσα από την εμπειρία και σοφία των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε χαιρετισμό του στη συνεστίαση των συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε ότι “θα αξιοποιηθούν όσοι

μπορεί να συνεισφέρουν στις διάφορες πτυχές του κυπριακού προβλήματος, έτσι ώστε με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται επιτέλους να μπορούμε να μιλούμε για ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κυπριακό κράτος που θα διασφαλίζει την ευημερία του συνόλου αλλά και ειδικότερα τη μη επιρροή εις βάρος ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν τη Δημοκρατία”.

Από την πλευρά του ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου διαβεβαίωσε ότι η ΠΑΣΥΔΥ και τα μέλη της «είναι παρά το πλευρό σας για εξεύρεση βιώσιμης λύσης που να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευημερίας για όλο το λαό». Εμείς έχουμε τις συνεργασίες μας, όχι τώρα, εδώ και πολλά χρόνια, είπε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι Τ/κ αναζητούν εναγωνίως τη λύση διότι ξέρουν ότι δεν θα έχουν τύχη, όπως δεν θα έχουμε ούτε και εμείς αν δεν εξευρεθεί λύση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα