ΠτΔ για διορισμούς στα ΔΣ ημικρατικών: Κάθε καινοτομία φέρνει αντιδράσεις

Θα πρέπει να σεβαστούμε τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κληθείς σήμερα να σχολιάσει επικρίσεις και δημοσιεύματα αναφορικά με το θέμα διορισμών των Προέδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων ημικρατικών οργανισμών.

Κληθείς να απαντήσει σε επικρίσεις και δημοσιεύματα ότι διορισμοί στα ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών έχουν γίνει στη βάση πολιτικών κριτηρίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «πρώτον, θα πρέπει να σεβαστούμε τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.

Το δεύτερο, είναι ότι η κάθε μεγάλη μεταρρύθμιση,

η κάθε καινοτομία, σε όλες τις χώρες, όχι μόνο στην Κύπρο, δημιουργεί αντιδράσεις. Αντιδράσεις, όπως αυτές που είδαμε.  Επαναλαμβάνω, ότι θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου για την πολύ ουσιαστική δουλειά που έκαναν, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τους δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα Συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών και πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν σε αυτούς τους οργανισμούς».

Διαβάστε ακόμη: Αιμιλιανίδης για ΤΕΠΑΚ: Μόνο το Υπουργικό μπορεί να αναστείλει διορισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα