Ψυχολόγος Έλενας κατά παπαδιάς: Σπιλώνει μνήμη, αδιανόητο

Έντονη ήταν η ψυχολόγος της Έλενας Φραντζή, η οποία ήταν και η επιστημονική μαρτυρία που λήφθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, όταν ο ιερέας καταδικάστηκε σε φυλάκιση για άσεμνη επίθεση κατά της θετής του κόρης.


«Λυπάμαι που παίρνει τώρα διαστάσεις και όχι πριν τον θάνατο της Έλενας», τόνισε η Μαρία Περδικογιάννη, η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την άτυχη Έλενα Φραντζή.
«Δεν είχε στήριξη από τους φορείς που έπρεπε, δεν γινόταν πιστευτή», είπε η κυρία Περδικογιάννη μιλώντας για την περίπτωση της άτυχης Έλενας.

Όπως είπε η κυρία Περδικογιάννη, δημιουργείται μία πολύ λανθασμένη εντύπωση

σ’ ένα κακοποιημένο παιδί που κατάφερε να ανοίξει το στόμα του και να εξιστορήσει το δράμα που περνά, όταν δεν γίνεται πιστευτό από την κοινωνία.

Ζωντανή σύνδεση με Πρεσβυτέρα–Ιερέα: «Έχουμε ντοκουμέντα»

«Του δίνεται η εντύπωση ότι δεν έπρεπε να μιλήσει», είπε η ψυχολόγος.

«Απαιτείται μεγαλύτερη ενημέρωση σε παιδιά και γονείς. Είναι πολύ σημαντικό να ζητούμε βοήθεια. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι θύτης μπορεί να είναι ο καθένας και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οικείο πρόσωπο στο παιδί».

Καλαδερφή Ε.Φραντζή: Έλεγε αλήθεια- Δεν κέρδισαν υπόθεση

Στενοχωρήθηκα που άκουσα την παπαδιά να μιλά για χρηματισμό της Έλενας: Γιατί τα λέει τώρα που έφυγε το κορίτσι; Σπιλώνουν τη μνήμη της, είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται», είπε η Μαρία Περδικογιάννη σε έντονο ύφος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι».

Δείτε τη σχετική τηλεφωνική παρέμβαση στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Ο Ανδρεάς Πιτσιλλίδης για την υπόθεση Έλενας για Ιερά Σύνοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα