Ψηλά το κεφάλι και άμεσα βαθμοί

Οι εντυπώσεις δεν δίνουν βαθμούς στο ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και οι νίκες. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις και δεν χάνεις παίρνεις μόνο έναν βαθμό, όμως στη Σαλαμίνα πρέπει άμεσα να πετύχουν και την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα τους βοηθήσει πάρα πολύ και στον τομέα ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Στα πρώτα τρία παιχνίδια το πρόγραμμα δεν μπορείς να το πεις και εύκολο. Πρεμιέρα με ισοπαλία με την Ανόρθωση εντός έδρας, ισοπαλία με το ίδιο σκορ 1-1 και με τον Άρη στο Τσίρειο και στο προηγούμενο παιχνίδι ακολούθησε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ

με 4-1. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ, αλλά λύγισαν στην ανωτερότητα των πρωταθλητών. Στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα του Λιάσου Λουκά βρέθηκε πίσω στο σκορ και αντέδρασε θετικά ισοφαρίζοντας. Στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα, υπάρχουν και οι λύσεις σε κάθε θέση όταν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Γκαστόν Σαγκόι θα απουσιάσει σίγουρα από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Από το σημερινό με τη Δόξα και το επόμενο με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για την έκτη αγωνιστική. Μια σημαντική και αναγκαία μονάδα για την ομάδα της Αμμοχώστου αλλά ο Λιάσος Λουκά θα πρέπει να συνηθίσει την απουσία του και να προετοιμάσει την ομάδα του ακόμη καλύτερη στη δύσκολη συνέχεια. Το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο μπορεί να χαρακτηριστεί και πολύ σημαντικό, αν και νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα. Το «διπλό» επιβάλλεται, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα στον Σεπτέμβρη με ΑΕΚ και Απόλλωνα και αν δεν έρθει η πρώτη νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, τότε σε κυριεύει το άγχος και όλα γίνονται δυσκολότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα