Ψεύτικος λογαριασμός και έγγραφα στο όνομα του ΥΠEΣ

Ένας ψεύτικος λογαριασμός με το όνομα του Υπουργού Εσωτερικών και τη φωτογραφία του, εμφανίστηκαν στο Twitter.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό Μέσο, δεν εντόπισε μόνο το ψεύτικο προφίλ αλλά και ψεύτικα έγγραφα του «Υπουργείου Εσωτερικών».

Eνημέρωσε και το κοινό αναρτώντας φωτογραφίες του ψεύτικου λογαριασμού καθώς και του εγγράφου.

Σε επικοινωνία που είχε το Sigmalive
με τον Υπουργό Εσωτερικών, μας λέχθηκε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ψεύτικος λογαριασμός με το όνομα του κ. Πετρίδη.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, πριν από μερικούς μήνες, είχε δημιουργηθεί ψεύτικη σελίδα στο Facebook με το όνομα του και ο ίδιος προέβη σε καταγγελία στο Γραφείο ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά έγινε και αναφορά στο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ούτως ώστε να κατέβει η εν λόγω σελίδα.

Ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως σήμερα υπέπεσε στην αντίληψη του ο ψεύτικος λογαριασμός καθώς επίσης και ψεύτικο έγγραφο το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook και φέρεται να έχει την υπογραφή του.

Σημείωσε πως έκανε αναφορά στο Twitter και θα καταγγελθεί το περιστατικό και στο Γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

#fake Ψεύτικος λογαριασμός #tweeter και ψεύτικα έγγραφα στα #socialmedia με το όνομα μου. Έχουν καταγγελθεί pic.twitter.com/QQW6fwYthE

— ConstantinosPetrides (@Petrides_C) November 14, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα