Ψάχνουν εκδίκηση στην... πρεμιέρα

Η πρεμιέρα των πλέι - οφ της Ανόρθωσης περιλαμβάνει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Δευτέρα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τη λεμεσιανή ομάδα, έχοντας την απόσταση 3 βαθμών λιγότερη και με νίκη θα ισοβαθμήσουν, όμως θα παραμείνει στην 4η θέση, αφού ο Απόλλωνας μετρά και δύο νίκες από τη α' φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, παρά την προσπάθεια δεν ήταν εφικτό να κερδίσει τον Απόλλωνα στον α' γύρο, έχει μηδέν βαθμούς από τα μεταξύ τους παιχνίδια, ψάχνοντας την... εκδίκηση στην 1η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος. Κυρίως αυτό γιατί

η Ανόρθωση έχει μόλις μία ήττα εντός έδρας και αυτή ήταν από τον Απόλλωνα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει κανείς από το οικοδόμημα της Αμμοχωστιανής ομάδας, να περάσουν  τα ίδια, γι’ αυτό και θα πρέπει παράλληλα να μην δώσουν δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Στο πρόσφατο ματς με τη Δόξα μπορεί να μην απειλήθηκαν και ιδιαίτερα, όμως ήταν ασυνεπής στο 90λεπτο και θα μπορούσε με κάθε τρόπο να γίνει η ζημιά και λόγω στενού… σκορ.

Υπάρχουν αρκετά που θα πρέπει να διορθώσει ο Γεωργιανός τεχνικός, είναι δέκα τελικοί και μόνο με συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα, θα έρθει το ζητούμενο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψάχνουν,psachnoun