Πρόβες... κυπέλλου σε ΓΣΠ και Τσίρειο

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (10/4) η έκτη αγωνιστική, στην β' φάση του πρωταθλήματος CYTA 2020/21, που άνοιξε αυλαία με το παιχνίδι Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (0-0).

Στις 17:00, στο ΓΣΠ, ο πρωτοπόρος του β' ομίλου ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΕΝΠ, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την λύση

της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό Κάρλος Φερέρ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 2-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, αφού η αναμέτρησή τους με την Πάφο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Με την σκέψη (και) στον επικείμενο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άφησε εκτός αποστολής του ΑΠΟΕΛ τους Εμίλιο Ενσούε, Βινίσιους, Μάριους Λουντεμό και Τζο Γκάρνερ.

Στις 19:30, στο Τσίρειο, η «Κυρία» φιλοξενείται από τον Απόλλωνα, ο οποίος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον α' όμιλο και με νίκη θα πατήσει κορυφή και θα αυξήσει την πίεση σε Ομόνοια και ΑΕΛ, οι οποίες αγωνίζονται την Κυριακή (11/4).

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου, από την άλλη, είναι ο μόνος δίχως νίκη μεταξύ των 14 ομάδων που μετέχουν στην β' φάση του πρωταθλήματος και επιζητεί το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει δυναμική εν όψει του εντός έδρας ημιτελικού του κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα