Πρώτος βαθμός με Ντεφό για Σάντερλαντ

Τον πρώτο της βαθμό για φέτος πήρε η Σάντερλαντ, η οποία κατάφερε με τον Ντεφό να βρει την απάντηση στο προβάδισμα που είχε δώσει στη Σουόνσι ο… on fire Γκομίς.

Για πέναλτι σε χέρι του Γουίλιαμς «φωνάζουν» οι «μαυρόγατες».

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε για τρίτο σερί ματς φέτος (και όγδοο στα τελευταία εννέα της Πρέμιερ από πέρυσι), όμως ο έμπειρος φορ κατάφερε να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ντικ Άντβοκατ.

Το

ματς:

Μέτριο ρυθμό είχε από την πρώτη σέντρα το παιχνίδι στο «Στάδιο του Φωτός», με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τους Παντίλιμον και Φαμπιάνσκι να είναι… θεατές χωρίς εισιτήριο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για λογαριασμό της Σάντερλαντ με τον Γκρέιαμ, όμως τελικά η Σουόνσι ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Μετά από συνεργασία τον Νιούτον και Γκομίς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Γάλλος στράικερ σκόραρε για τρίτο σερί ματς στο νέο πρωτάθλημα και έγραψε το 0-1 για τους «κύκνους».

Η ομάδα του Μονκ θα μπορούσε λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η κεφαλιά του Αντρέ Αγιού, μετά από σέντρα του Σέλβεϊ, σταμάτησε όμως στο δοκάρι και το 0-1 παρέμεινε. Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ κατάφερε το 62' να επαναφέρει την ισορροπία στο ματς, με τον Λενς να βρίσκει τον Ντεφό και αυτός να νικά τον Φαμπιάνσκι για το 1-1. Λίγο αργότερα οι «μαυρόγατες» ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα σε σουτ του Ρόντγουελ βρήκε στον Γουίλιαμς, αλλά δεν δόθηκε τίποτα και τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον, Τζόουνς, Κόατες, Ο’ Σέι, Φαν Άανχολτ, Κάτερμολ, Εμβιλά, Ρόντγουελ, Λενς (90+3' Λάρσον), Ντεφό (86' Γουότμορ), Γκρέιαμ (67’ Φλέτσερ)

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νιούτον, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Αγιού, Μοντέρο, Γκομίς (76’ Έντερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα