Πρώτοι ορισμοί για τον διεθνή διαιτητή Δημήτρη Κουκούνη

Αναχωρεί αύριο για το Κοσσυφοπέδιο ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Κουκούνης ο οποίος θα διαιτητεύσει στους αγώνες του ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 γυναικών  που θα διεξαχθούν στην πόλη Πρίστινα το διάστημα 8-10 Απριλίου 2022. Στον όμιλο αυτό συμμετέχουν εκτός από την διοργανώτρια, η Τουρκία, η Εσθονία και η Ουγγαρία. Συγκεκριμένα θα διαιτητεύσει στους 3 από τους 6 αγώνες του ομίλου.

Μαζί του θα είναι και οι διεθνείς διαιτητές Mίρσα Μπάσιτς (Βοσνία), Iωάννης Ιωαννίδης (Ελλάδα)

και ο Χάρρυ Σαλαμπασιάν (Βουλγαρία).

Υπεύθυνος διαιτησίας της CEV  θα είναι ο Πιέτρ Γκουστάβ Ντούντεκ από την Πολωνία. CEV Supervisor ο Βαλεντίν Πομάκοφ (Βουλγαρία).

Πριν από 4 μήνες ο Δημήτρης Κουκούνης παρακολούθησε με επιτυχία την Σχολή Διαιτησίας Πετοσφαίρισης (μαζί με άλλους 25 συναδέλφους του από διάφορες χώρες της Ευρώπης το διάστημα 12 – 20 Δεκεμβρίου 2022 στην Ιταλία

Κατά την διάρκεια της σχολής οι συμμετέχοντες αξιολογήθηκαν γραπτώς, προφορικώς και πρακτική εξάσκηση σε τουρνουά πετοσφαίρισης που διοργάνωσε για το σκοπό αυτό η Ιταλική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο διεθνής μας διαιτητής αρίστευσε στη σχολή αποκτώντας το σχετικό δίπλωμα διαιτησίας. Απέσπασε κολακευτικά λόγια από τους τρείς διδάξαντες της σχολής Ζόριτσα Μπιέλιτς (Course Director), Γιάρμο Σάλονεν και Σάντυ Στήλ (Course Instructors).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτοι, Δημήτρη Κουκούνη,protoi, dimitri koukouni