Πρώτο δείγμα θετικό με περιθώρια... βελτίωσης

Το νικηφόρο ξεκίνημα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα φέρνει σίγουρα ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας. Η πρώτη νίκη είναι γεγονός για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου και μπροστά σε σχεδόν 12 χιλιάδες κόσμο η Ομόνοια έβαλε στην τσέπη της τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Απέναντι σ' ένα καλό Εθνικό του β' ημιχρόνου, η Ομόνοια ευτύχησε να σκοράρει πρώτη, στη συνέχεια ισοφαρίστηκε και ακολούθως πείσμωσε και αντέδρασε, για το τελικό 2-1 στο πρώτο εντός έδρας της χρονιάς. Αγχωτική η πρώτη νίκη για τους "πράσινους" που είχαν λίγο την πίεση της πρεμιέρας, αδικαιολόγητο το γκολ

που δέχθηκαν, αδικαιολόγητοι και οι παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου που έρριξαν στροφές μετά το 1-0. Δεν μετράει όμως αυτό στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μετά από 111 ημέρες, μετρά η ουσία.

Στην Ομόνοια έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες ότι η προτεραιότητά τους στο παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν οι τρεις βαθμοί και αυτό ήταν το στοιχείο στο οποίο θα πόνταραν. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η Ομόνοια το πέτυχε. Τώρα ο δεύτερος στόχος είναι εβδομάδα με εβδομάδα η ομάδα να γίνεται καλύτερη, να έχει λίγο περισσότερη ομοιογένεια και καθαρό μυαλό στις τελικές. Δεν παραλείπουμε ότι είδαμε μία νέα ομάδα με θετικό το πρώτο δείγμα, της έλειπε όμως η διάρκεια κάτι στο οποίο θα δουλέψει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Οι έξι τελικές στα πρώτα 17 λεπτά, έκαναν μεγάλη εντύπωση και στο πρώτο 30άλεπτο "φωτιά" θα πρέπει να επενδύσει. Ο κόσμος ήταν ο δωδέκατος παίκτης, αυτοί ήταν που έδωσαν μεγάλη δυναμική για τη νίκη, η αύρα του Ομονοιάτη ήταν αισθητή στο ΓΣΠ αν και, όπως είπε ο Πάμπος Χριστοδούλου, όλοι είχαν λίγο το άγχος της πρεμιέρας και μπροστά σε τόσο κόσμο...

Keywords
Τυχαία Θέματα