Προτιμά Κέιν αντί για Ρονάλντο ο Μουρίνιο

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να επιστρέψει στο «Νησί», ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντως φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη «κάψα» για το Χάρι Κέιν της Τότεναμ.

Η φετινή χρονιά είναι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξαιρετική, με τον Πορτογάλο σταρ να παρουσιάζεται πιο μεστός και ουσιώδης από ποτέ. Το σκάνδαλο φοροδιαφυγής ωστόσο που ξέσπασε στην Ισπανία φαίνεται πως τον ωθεί προς την έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φυσικά,

η μεγάλη του αγάπη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη ομάδα που εξέφρασε φιλολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο τελικά ο συμπατριώτης του Ζοσέ Μουρίνιο δεν «πολυψήνεται» με την προοπτική του CR7.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sunday Mirror, ο Μουρίνιο έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» ότι θα ήταν πιο ωφέλιμη μια συμφωνία με το Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Εξάλλου, τόσο η ηλικία του 24χρονου διεθνούς Άγγλου όσο και το κόστος (100 εκατομμύρια λίρες) αποτελούν παράγοντες που γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά του παίκτη των «σπιρουνιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα