Πρώτη συμμετοχή ψευδοκράτους στο διαγωνισμό ομορφιάς Mr International

To ψευδοκράτος συνεχίζει να στέλνει εκπροσώπους σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της αποσχιστικής οντότητας στην βάση της νέας στρατηγικής της Τουρκίας για αναγνώριση. Πρόσφατα, ατις 17 Σεπτεμβρίου η σημαία της λεγόμενης «ΤΔΒΚ» κυμμάτισε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό Mr Internationl.

Ο Mister International είναι ένας ετήσιος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς ανδρών που διοργανώνει ο Mister International Organisation από το 2006. Μαζί με τον αντίπαλό του διαγωνισμό, τον Mister World, αυτός

ο διαγωνισμός είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς ανδρών στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό που συμμετέχουν. Είναι ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς ομορφιάς ανδρών που ιδρύθηκε το 2006 και με τον αντίθετο γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς Miss International, ο Mister International Organisation είχε έδρα στη Σιγκαπούρη και διοργανώθηκε από τον πρώην πρόεδρο και αείμνηστο ιδρυτή, Alan Sim.

Το Mister International 2023 ήταν η 15η έκδοση του διαγωνισμού l που πραγματοποιήθηκε στο Crystal Design Center Ballroom, Khwaeng Khlong Chan, στην  Μπανγκόκ της Ταϊλάνδη στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Emmanuel "Manu" Franco από τη Δομινικανή Δημοκρατία έστεψε τον Kim Thitisan Goodburn της Ταϊλάνδης ως διάδοχό του στο τέλος της εκδήλωσης.

Για πρώτη φορά φέτος συμμετείχε στον διαγωνισμό το ψευδοκράτος με τον Suleyman Mullahasan.

Ντεπούτο έκαναν και χώρες όπως η Γουινέα-Μπισάου και το Τρινιδάδ &Τομπάγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα