Προθεσμία στον Αρτέτα, πρώτη επιλογή ο Κόντε»

Οι εμφανίσεις της Άρσεναλ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι εφιαλτικές.

Όχι μόνο γιατί μετράει δύο διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα της Premier League, αλλά γιατί τόσο στην απώλεια από την Μπρέντφορντ με 3-0 όσο και στην ήττα από την Τσέλσι με 2-0 στο «Έμιρεϊτς» παρουσίασε προβληματική εικόνα και δεν μπόρεσε ούτε καν να βρει μία φορά τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο επίκεντρο σκληρής κριτικής είναι ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, ειδικά από τη στιγμή που διαχειρίστηκε

το μεγαλύτερο ποσό μεταγραφών στο καλοκαιρινό παζάρι της Premier League. Με 20 ήττες σε 60 αγώνες ο Αρτέτα έχει δώσει δικαιώματα και οι φίλοι της Άρσεναλ ζητούν ήδη την αποχώρηση του.

Η βρετανική εφημερίδα «Telegraph» δίνει επιπλέον πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Λονδίνου, τονίζοντας ότι η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να στηρίζει τον Αρτέτα. Τον στηρίζει, ωστόσο, με την ελπίδα ότι στο κοντινό μέλλον θα υπάρξουν σημάδια ανάκαμψης της ομάδας και φαίνεται σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα ότι τα επόμενα πέντε παιχνίδια κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Νόριτς Μπέρνλι, Τότεναμ και Μπράιτον θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί την Νο1 επιλογή της Άρσεναλ στο ενδεχόμενο αντικατάστασης του Αρτέτα, με τον Ιταλό να έχει αποχωρήσει ως πρωταθλητής από την Ιταλία με την Ίντερ.

Σε ελεύθερη μετάφραση η καρέκλα του Αρτέτα φαίνεται ότι τρίζει…

Keywords
Τυχαία Θέματα