Προτεραιότητα και... ευρωπαϊκά ραντεβού

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν για την Ομόνοια, που ετοιμάζει βαλίτσες αφού τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στη Βασιλεία για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Uefa Conference League. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει μπροστά του πέραν από το ευρωπαϊκό ραντεβού και το ραντεβού στο Μακάρειο της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

Δύο παιχνίδια στα οποία η λογική λέει ότι ο Νορβηγός τεχνικός θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές και θα παρατάξει δύο διαφορετικές εντεκάδες. Ο

αγώνας με την Καραμπάχ και το πως η Ομόνοια δέχθηκε βαριά ήττα στο ΓΣΠ, πλήγωσε πολύ το πρεστίζ της ομάδας που αν μη τι άλλο το βράδυ της Πέμπτης στο ευρωπαϊκό της ραντεβού, θέλει να παρουσιάστει πολύ πιο αλλαγμένη και έτοιμη για τον αγώνα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Γκόμεθ και Μιξ Ντίσκερουντ αλλά και ο Λέζιακς ίσως τους δούμε στον πάγκο με Βασιλεία, αφού υπάρχουν οι επιλογές τον Μπασιρού, Σέχου και Κίκο για αντικατάσταση. Προτεραιότητα της Ομόνοιας είναι το πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπερασπιστεί την ομάδα, το έμβλημα της αλλά και την Κύπρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Η αποστολή της Ομόνοιας θ' αναχωρήσει αύριο Τετάρτη στις 9:00 για τη Βασιλεία, δεν θα είναι μόνη όμως αφού αναμένεται να έχει την συμπαράσταση, αρκετών φιλάθλων της.

Keywords
Τυχαία Θέματα