Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση!

ΦΟΥΤΣΑΛ
Το κατέκτησε για πρώτη φορά στην Ιστορία της, επικρατώντας της Ομόνοιας στον δεύτερο τελικό με 7-4

Η Ανόρθωση κατέκτησε ψες -για πρώτη φορά στην Ιστορία της- το Πρωτάθλημα Φούτσαλ. Στον δεύτερο τελικό, που διεξήχθη στην κλειστή αίθουσα «Tάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», νίκησε με 7-4 την Ομόνοια και συμπλήρωσε τις δύο νίκες που χρειαζόταν ώστε να στεφθεί Πρωταθλήτρια. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ανόρθωση ο Φουμάσα που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Στον πρώτο τελικό, την περασμένη Δευτέρα, η Ανόρθωση

είχε νικήσει με 5-2.
Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος η Ανόρθωση είχε τερματίσει δεύτερη και η Ομόνοια 4η, αλλά κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Πρωταθλήματος αποκλείοντας στην ημιτελική φάση την ΑΕΛ που είχε τερματίσει στην 1η θέση.

Η Ανόρθωση προκρίθηκε στον τελικό σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, που στην κανονική περίοδο είχε τερματίσει 3ος. Η αγωνιστική περίοδος στο Φούτσαλ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 12 Μαΐου, με τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας/Αραράτ και της ΑΕΛ (Κίτιον, 20:00).
______________________________

Αρκετά τα κριτήρια για τις τελικές αποφάσεις
Δεν βιάζεται η διοίκηση Ανδρέα Παντελή για την επόμενη ημέρα, έτσι ώστε να λάβει τις σωστές αποφάσεις

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον θεσμό του κυπέλλου, τον μοναδικό στόχο που είχε η Ανόρθωση, σήμανε την έναρξη του προγραμματισμού της νέας χρονιάς. Η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε όλα εκείνα τα βήματα και αποφάσεις, έτσι ώστε η φετινή κακή χρονιά να μην επαναληφθεί.

Σκέψεις και συζητήσεις γίνονται πολλές εδώ και αρκετές ημέρες σε επίπεδο διοίκησης. Οι αποφάσεις και η υλοποίηση αυτών, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς θα εξαρτηθεί από κάποιους παράγοντες, οι οποίοι συνδέονται απόλυτα μεταξύ τους.

Ένας από τους κυριότερους είναι και το οικονομικό. Η διοίκηση θα πρέπει να εξεύρει τους οικονομικούς πόρους, ώστε να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι αυτήν την εποχή τα έσοδα είναι περιορισμένα. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση να υπήρχαν έσοδα αυτήν την εποχή, ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς δεν θα ήταν μεγαλύτερος από τον φετινό.

Πολλά λέγονται ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με το τέλος της χρονιάς. Άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις, όταν στη μέση υπάρχουν συμβόλαια, τα οποία για να «σπάσεις» θα πρέπει να πληρώσεις αποζημιώσεις. Ούτε και σε αυτό το κεφάλαιο έχει παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση από την διοίκηση, η οποία είναι απογοητευμένη από την προσφορά κάποιων ποδοσφαιριστών.

Το κεφάλαιο Λέβι
Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική απόφαση της διοίκησης στο θέμα Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός ανέλαβε την Ανόρθωση σε μια εποχή που ήταν μακριά από την 6η θέση, αποδίδοντας απογοητευτικό ποδόσφαιρο. Μπήκε στην εξάδα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με τον Ισραηλινό προπονητή να έχει σαφώς μερίδιο αυτής της επιτυχίας.

Φυσικά του καταλογίζεται ευθύνη και δικαιολογημένα για την ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλωνα, ωστόσο, η διοίκηση Ανδρέα Παντελή κρίνει τη συνολική του παρουσία και όχι μόνο έναν αγώνα.

Ο Ρόνι Λέβι επιθυμεί να συνεχίσει στην Ανόρθωση, καθώς του αρέσει ως ομάδα, συνεργάζεται πολύ καλά με τη νυν διοίκηση αλλά το πιο σημαντικό πιστεύει στις δυνατότητές της. Όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από τους στόχους και το οικονομικό της νέας χρονιάς.

Αυτό γιατί αν η Ανόρθωση δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει ενδεχομένως να μη συμβαδίζει ο στόχος αυτός με τον Ρόνι Λέβι ή αν ο προϋπολογισμός θα είναι περιορισμένος να μην μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει.

Όλα αυτά τα ανοικτά θέματα εξετάζει η διοίκηση Ανδρέα Παντελή. Το σίγουρο είναι ότι οποίες αποφάσεις λάβει θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να τις στηρίξει και οικονομικά.

Χωρίς τη βοήθεια όλων, ειδικά των επιφανών φίλων της «Κυρίας», δεν μπορεί να ανέβει ο πήχης στη νέα χρονιά. Στο χέρι όλων είναι να δημιουργηθεί η ομάδα εκείνη, ώστε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα