Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός με «πεντάρα»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 της ΑΕΛ, συνέχισε με το απόλυτο εντός έδρας και σφράγισε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αποχαιρετώντας ιδανικά το 2020.

Ολυμπιακός κατέκτησε την δέκατη νίκη του σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και αναδείχθηκε πρωταθλητής Χειμώνα. Επικράτησε 5-1 της ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική, με κορυφαίο τον Μπρούμα, που βρέθηκε μέσα στα τέσσερα
γκολ. Ο Αραμπί πέτυχε δύο γκολ και έκανε το "έντεκα στα έντεκα". Πολύ καλή εμφάνιση από τον Φορτούνη, που έφτασε τις επτά ασίστ.

Σέντρα Ραφίνια, κεφαλιά-πάσα ουσιαστικά από τον Ελ Αραμπί μπροστά από την εστία και ο Σουντανί από κοντά έκανε το 1-0 στο 25ο λεπτό. Στο 32' οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν… βόλεϊ στην αντίπαλη περιοχή μετά το κόρνερ του Πλατέλλα, με τον Μιχαήλ να τροφοδοτεί τον Πινακά που ισοφάρισε από κοντά.

Στην επόμενη καλή του στιγμή ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι προβάδισμα, αφού ο Μιχαήλ στην προσπάθειά του να διώξει, έστρωσε στον Φορτούνη που πρόλαβε την έξοδο του Μπάγιτς και σέρβιρε στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να… σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 10ο του γκολ σε 11 ματς.

Στο 65' ο Μπρουμά, που ήταν πολύ καλός, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μασούρα, που είχε μπει στον αγώνα στο 57', για να κάνει το 3-1.

Στο 79' o Μασούρας έκανε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, απομακρύντας μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Μπρούμα εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημμα αντιπάλου και αφού ξεκίνησε πίσω από την σέντρα, έφυγε ταχύτατα στην κόντρα. Μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και "εκτέλεσε" τον Μπάγιτς για το 4-1.

Ο Μπρούμα συνέχισε στον ίδιο εξαιρετικό ρυθμό μέχρι τέλους. Στο 84' έκανε γύρισμα από δεξιά και ο Μιχαήλ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και κόρνερ. Στο 87' ο Μασούρας είχε δοκάρι και στο 88' ασίστ. Ο Μπρούμα του πέρασε τη μπάλα και αυτός από αριστερά μέσα από την περιοχή έδωσε στον Αραμπί, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ για το τελικό 5-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα